احیای ۴۰۵ واحد تولیدی خراسان جنوبی در دولت سیزدهم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت: از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون ۴۰۵ واحد تولیدی در استان احیاء و فعال‌سازی شده اند.

اشرفی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گفت:  براساس آیین نامه ابلاغی، نهضت احیای واحدهای اقتصادی غیرفعال و نیمه فعال شامل واحدهای خرد، نیمه کلان و کلان شامل واحدهای کمتر از ظرفیت اقتصادی، نیمه فعال، غیرفعال، رو به افول و نیمه تمام می‌شود.

او افزود: براساس این تعریف از مجموع ۴۰۵ واحد احیاء و فعال شده در استان، حدود ۲۸۲ واحد از محل اعتبارات مشاغل خانگی و واحدهای خرد گلخانه، پرورش قارچ، تابلوفرش، قالی بافی و سایر واحدها بوده است.

اشرفی عنوان کرد: فعال‌سازی این واحدها برای ۲ هزار و ۵۷۵ نفر در استان تثبیت و ایجاد اشتغال به همراه داشته و ۱۷ هزار و ۹۲۳ میلیارد ریال نیز حجم تقریبی سرمایه‌ احیاء شده در این جهت است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی بیان کرد: نهضت احیای واحدهای اقتصادی، در جهت تحقق تدابیر ارزشمند مقام معظم رهبری و در حوزه احیای واحدهای اقتصادی همچنین سیاست ‌های دولت سیزدهم مبنی بر خنثی سازی تحریم‌ها و مردمی کردن اقتصاد، لزوم ایجاد ساز و کار منعطف، چابک، پاسخگو و مردم پایه برای رصد محیط و اتخاذ تدابیر و تصمیمات بهنگام و هوشمند با هدف احیاء، نوسازی و فعال‌سازی واحدهای اقتصادی غیرفعال، نیمه فعال، نیمه تمام، روبه افول و زیر ظرفیت اقتصادی و ورشکسته، در دی‌ سال ۱۴۰۰ با دستور مستقیم معاون اول رئیس جمهور و تأکید استاندار خراسان جنوبی شکل گرفت.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: از محل تفاهم‌نامه سه جانبه بین وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صندوق کارآفرینی امید و وزارت امور اقتصادی و دارایی، ۶۴ طرح به مبلغ ۲ هزار و ۳۱۱ میلیارد ریال به نهاد ریاست جمهوری معرفی و پیش‌بینی شد با احیای این واحدها ۶۱۱ نفر اشتغال ایجاد و تثبیت شود.

اشرفی تصریح کرد: از این تعداد ۳۴ طرح تاکنون به صندوق کارآفرینی امید استان ابلاغ شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی اظهار کرد: ۴۰ طرح به مبلغ بیش از هزار میلیارد ریال در هفتمین جلسه گروه کاری مطرح شد و در حال تکمیل اطلاعات برای ارائه به نهاد ریاست جمهوری است.

او بیان کرد: تعداد کل واحدهای اقتصادی راکد شناسایی شده در ابتدای طرح نهضت احیای واحدهای اقتصادی (ابتدای سال ۱۴۰۱)، ۶۹۸ مورد بوده و میزان تسهیلات مورد نیاز برای راه اندازی واحدهای قابل احیاء ۵۰ هزار میلیارد ریال برآورد شده است.

اشرفی ادامه داد: این استان در ۶ ماه نخست امسال در زمینه احیای واحدهای تولیدی راکد و غیر فعال (بیشتر از ۱۰ نفر شاغل) رتبه دوم کشور با احیای ۱۸ درصد واحدهای موصوف را کسب کرده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه همت و اراده جدی دولت سیزدهم بر اشتغالزایی و رفع موانع از مسیر واحدهای تولیدی است، تصریح کرد: بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان را به صورت ویژه در دستور کار قرار داده‌ایم و به طور مستمر مشکلات واحدهای تولیدی بررسی و راهکارهای لازم برای رفع موانع ارائه می‌شود.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.