فرآورده‌های خام دامی بیمارستان‌های قزوین کنترل می‌شود

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت:فرآورده‌های خام دامی مورد استفاده در بیمارستان‌ها توسط دامپزشکی کنترل می‌شود.

راول غلامپور اقدمی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با عنایت به رصد و پایش محموله‌های فرآورده‌های خام دامی مورد مصرف در بیمارستان‌های شهر قزوین، این اداره‌کل نسبت به برقراری گشت مشترک با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان اقدام و تمامی آشپزخانه‌ها و سردخانه‌های بیمارستان‌های شهر قزوین اعم از دولتی و خصوصی مورد بازدید قرار گرفت.

اقدمی تصریح کرد: در بازدید صورت گرفته توسط کارشناسان نواقص بهداشتی در تعدادی از بیمارستان‌ها به صورت کتبی جهت اصلاح نواقص اطلاع رسانی شد.

اقدمی همچنین به متصدیان و پیمانکاران مراکز عمده تهیه و توزیع غذا در واحد‌های بیمارستانی، موسسات آموزشی، دانشگاه‌ها وکارخانجات تاکید کرد: فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز برای آشپز خانه‌ها را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند که دارای مجوز بهداشتی باشند در غیر اینصورت با متخلفین برخورد خواهد شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار