برداشت بالغ بر ۴ هزار کیلوگرم زعفران از مزارع استان یزد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد از برداشت ۴ هزار کیلو گرم زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع استان یزد خبر داد.

محمد علی حاتمی زاده رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد ضمن بیان اینکه برداشت زعفران از دهه اول آبان آغاز شده و تا اواسط آذر ماه ادامه دارد، اظهار کرد: برای حفظ کیفیت زعفران به کشاورزان توصیه می‌شود که برداشت گل‌ها را صبح زود و با رعایت نکات بهداشتی انجام دهند. 

او افزود: متوسط عملکرد این محصول در استان یزد ۵ تا ۵/۵ کیلو کلاله خشک در هر هکتار است و امسال حدود ۴هزار کیلو زعفران از سطح ۷۵۰ هکتار از مزارع بارور استان برداشت می‌شود.

حاتمی زاده تصریح کرد: با توجه به شرایط آب و هوایی و رطوبت زیاد پیشنهاد می‌شود برای تولید محصول مرغوب و باکیفیت بالا تا آن جا که ممکن است کشاورزان از هیتر برای خشک کردن گل‌های زعفران استفاده کنند تا ارزش صادراتی پیدا کند و قیمت آن افزایش یابد. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان یزد گفت: برای بهبود عملکرد محصول زعفران آموزش‌های لازم و ترویجی در خصوص تغذیه‌ی مزارع زعفران برگزار شد تا کشاورزان با اصول کاشت، داشت و برداشت بیشتر آشنا شوند.

گفتنی است، زعفران یک گیاه دارویی معطر، مفید و دارای طعم فوق العاده مطبوعی است و دارای خاصیت نشاط آوری، ضد افسردگی و ضدسرطان بوده و اثربخشی آن در این خصوص به اثبات رسیده است.

برچسب ها: زعفران ، کشاورزان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار