صدور ۴۱ پروانه حلال از طرف اداره استاندارد

مدیرکل استاندارد کرمانشاه گفت : ۴۱ پروانه حلال طی پارسال از طرف اداره استاندارد صادر شده است.

حسین پور مدیرکل استاندارد کرمانشاه در خصوص اهمیت نشان حلال گفت : حلال به عنوان یک استاندارد جهانی، معیاری از کیفیت غذای سالم و بهداشتی در جهان، عاملی برای توسعه مبادلات محصولات و صنایع غذایی در بین کشور‌های اسلامی و غیر اسلامی است.

حسین پور ادامه داد: رعایت استاندارد‌های حلال به ویژه برای واردات محصولات به کشور‌های اسلامی و مصرف جوامع مسلمان در کشور‌های غیر اسلامی ضروری است.

وی افزود: با اجرای فعالیت‌های استاندارد‌های حلال کشور جمهوری اسلامی ایران می‌تواند سهم قابل توجهی از تجارت جهانی حلال را از طریق صادرات غیرنفتی به خود اختصاص دهد.

طبق اعلام سازمان ملی استاندارد ایران موفق شد رتبه نخست تجارت حلال تا سال ۱۴۱۴ را در سطح کشور‌های منطقه و قرار گرفتن در بین ۵ کشور اول عضو سازمان همکاری‌های اسلامی را کسب کند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار