فرمانده انتظامی خراسان رضوی مطرح کرد:

لزوم توجه به حوزه فرهنگسازی در پلیس راهور

فرمانده انتظامی خراسان رضوی گفت: باید در خصوص فرهنگسازی از امروز شروع کنیم تا بتوانیم جبران ۳، ۴ سال گذشته را داشته باشیم.

سردار محمدکاظم تقوی فرمانده انتظامی خراسان رضوی در مراسم تکریم و معارفه رئیس پلیس راهور خراسان رضوی که در فرهنگسرای ترافیک مشهد برگزار شد، گفت: یکی از کلیدی‌ترین و اجتماعی‌ترین واحد‌های انتظامی، پلیس راهور است. مدیریت امورات اجتماعی در تقاطع‌ها و میادین شهری توسط پلیس از کودکی در ذهن بسیاری از ما شکل گرفته است.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی با بیان اینکه اگر بگوییم معادل ۵۰درصد جمعیت استان در طول یک سال به پلیس راهور مراجعه داشتند اغراق نکرده‌ایم، تصریح کرد: عدد بسیار بالایی را در بخش‌های خدماتی پلیس راهور شاهد هستیم که معادل تقریبا ۵۰ درصد جمعیت استان است. همچنین در خصوص خدمات پلیس راهور به زائرین و مجاورین باید گفت که ۳۰ میلیون زائر و حدود ۶ میلیون مجاور از خدمات ویژه ما بهره‌مند می‌شوند. این عدد کم نیست و می‌طلبد که همیشه در رصد دقیق مردم، مسئولین و مطبوعات باشیم.

تقوی با تاکید بر اینکه موضوع صدمات مردم که ناشی از حوادث رانندگی به وجود می‌آید، بیش از هرچیزی در ماموریت یک پلیس نهفته است، گفت: قطعا می‌توان آمار جانباختگان تصادفات را کاهش داد. پلیس به تنهایی در کاهش آمار تصادفات و حوادث ناشی از آن موثر نیست. ما یک مولفه از مجموعه اقداماتی هستیم که می‌توانیم در کاهش آمار‌ها موثر باشیم، اما نقش ما میدانی‌تر است.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌های زیادی هستند که به دلیل حوادث رانندگی، داغدیده شده‌اند، خاطرنشان کرد: اینکه چرا کمتر به این مولفه توجه شده می‌طلبد که ما خود را نسبت به این موضوع حساس‌تر کنیم.

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی با بیان اینکه ما در بخش فرهنگسازی در طول ۳، ۴ سال گذشته، خیلی از ابزار‌ها و نظارت‌های موثر خود را از دست داده‌ایم، اظهار کرد: ما تقریبا حدود ۳ سال ابزاری در این حوزه نداشتیم. یکی از ابزار‌های بسیار موثر در فرهنگسازی دانش‌آموزان هستند.

تقوی با طرح پرسشی مبنی بر اینکه آیا می‌شود پدری درخواست فرزند خردسال خود را رد کند؟، ادامه داد: ما ۳ سال مراکز آموزشی را در اختیار نداشتیم. ۳ سال ناظر پلیس راهور ما در خودرو‌ها از پدر خود درخواست رعایت قوانین را نکردند. ما چیزی به نام پلیس‌یار داشتیم که بر اساس آن فرزندان را به عنوان جزیی از پلیس راهور تربیت می‌کردیم تا ناظر عملکرد پدر خود در رانندگی باشند.

وی با تاکید بر توجه بر موضوع فرهنگسازی، خاطرنشان کرد: حتما باید در خصوص فرهنگسازی از امروز شروع کنیم تا بتوانیم جبران ۳، ۴ سال گذشته را داشته باشیم. تا زمانی‌که به ماموریت‌های خود عمق ندهیم قطعا در بعضی موضوعات حتی اعمال برخی مدیریت‌ها ممکن است کارساز نباشد. یکی از کار‌های اساسی که مستلزم توجه است بحث فرهنگی، آموزش و تربیت علی‌الخصوص برای نونهالان است.

فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی با اشاره به اینکه فضا‌هایی که در حال حاضر در سطح استان وجود دارد فضای همدلی، همکاری و دلسوزی است، اضافه کرد: همه ما نوکر و خادم، ولی نعمتمان امام رضا (ع) و زائران این حضرت هستیم. ما به صورت ویژه ماموریت داریم که توجه داشته باشیم همان کسی که قرار است با آن برخورد کرده و اصلاح رفتاری در وی ایجاد کنیم زائر واقعی آقا است. ادب حکم می‌کند برخوردی در شان و متناسب با وظیفه اخلاقی، اجتماعی و ماموریتی ما باشد.

تقوی با بیان اینکه زائرانی که به مشهد می‌آیند به دنبال رفتن به حرم هستند، گفت: ممکن است زائران در انتخاب مسیر اذیت شوند یا مسیر را گم کنند. باید توجه کنیم که انضباط به فرهنگمان راه پیدا کند. قطعا کار هنرمندانه‌ای است و باید مورد عنایت ویژه قرار بگیرد.

وی با اشاره به ظرفیت شهر‌های استان، تصریح کرد: اگر تمرکز بر مشهد باشد حتما مهم است، اما نباید از شهر‌های دیگر غافل شویم. نه تنها از شهر‌ها بلکه باید حضور پلیس راهور در بخش‌ها نیز تشدید شود. نباید از کوچکترین جوامع خود نیز غافل شویم.

فرمانده انتظامی خراسان رضوی خاطرنشان کرد: همیشه خراسان مبدا و تامین کننده نیروی انسانی بوده است. ما تلاشمان بر این بوده که انتصاباتمان بر اساس ظرفیت‌های داخلی باشد، اما نباید بگذاریم که ذخیره مدیریت در استان تضعیف شود. در تربیت نیروی انسانی نیز حتما باید برنامه داشته باشیم و باید تامین کننده مدیران کشوری باشیم. در تعامل با تمامی مدیران از هیچ تلاشی نباید فروگذار باشیم و از همه ظرفیت‌ها باید بهره‌مند شویم. بنا نداریم که دامنه کمبودها، کسری‌ها و نارسایی‌ها را همچون توپ فوتبال در زمین استفاده کنیم. همگی مسئولیم و تا جایی که امکان دارد باید همت کنیم و بی ریا به سراغ رفع مشکلات برویم. قطعا همه چیز در اختیار همه ما نیست، اما می‌توان با همپوشانی، دقت، همراهی و برخورد منطقی با موضوعات مشکلات را حل کرد.

تقوی خطاب به رئیس پلیس راهور استان ضمن اشاره به تجربیات سرهنگ امیدوار در بخش‌های مدیریتی و پلیس راه، عنوان کرد: ظرفیت نیروی انتظامی در همه مجموعه‌ها با شما همراه است. فرصت آزمون و خطا وجود ندارد. تجربه باید برای جوانان گذاشته شود. باید با استفاده از تجربیات خود کاری کنید که چهره شهر و ماموریت شما در افق پیش رو اصلاح شود؛ این موضوع جز با همیاری، همکاری، دلسوزی و خدمات مجاهدانه مورد اشاره حضرت اقا میسر نیست.

وی در پایان ضمن تقدیر از خدمات رییس پلیس راهور سابق استان و تبریک انتصاب سرهنگ امیدوار به این سمت، اظهار کرد: پیوند بین انتظامی و راهور پیوندی ناگسستنی است. در هم‌افزایی از هیچ تلاش و برنامه‌ای غافل نشوید و هیچ عذر و قصوری از کسی در این خصوص پذیرفته نخواهد شد.

سرهنگ هادی امیدوار طی حکمی از سوی سردار احمد رادان فرمانده فراجا، به عنوان رئیس پلیس راهور خراسان رضوی منصوب و جایگزین سرهنگ علی اکبر غلامی، رئیس سابق پلیس راهور خراسان رضوی شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار