برگزاری روز جهانی غذا در دانشگاه فرهنگیان یزد

رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد از برگزاری جشنواره‌ی غذای سالم به همت دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

سلطانی رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد گفت: همزمان با روز جهانی غذا در سراسر دنیا، دانشجویان دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا یزد در جشنواره‌ی غذای سالم شرکت کردند.

او افزود: دانشجویان این دانشگاه با دستپخت خود غذای سنتی سالم شهرشان را برای این جشنواره ارائه کردند.

سلطانی تصریح کرد: این مراسم به منظور فرهنگ سازی استفاده از غذا‌های سنتی سالم است که غذا‌های متنوعی از دانشجویانی که از استان‌های متفاوتی بودند ارائه شد.

او بیان کرد: بیش از ۲۰ نوع غذا و نوشیدنی‌های متفاوت با طعم و طرز تهیه‌ی خاص و متنوع عرضه شد.

رئیس دانشگاه فرهنگیان پردیس فاطمه الزهرا گفت: دانشجویان این دانشگاه سعی کردند غذای سالم خود را با حذف قند، شکر و هر آیتمی که به صحت و سلامتی غذا کمک می‌کند، آماده کنند و دستورالعمل تهیه غذا‌های متنوع را هم ارائه دادند.

او خاطر نشان کرد: غذای سالم، تاثیرگذار بر نوع تفکر است و به کیفیت زندگی سالم کمک می‌کند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.