اعطای مجوز‌های سهل‌گیرانه به موسسات دانش بنیان برای ورود به اقتصاد دانش بنیان

نائب رئیس اول کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: پسینی شدن نظارت‌ها بر نحوه فعالیت شرکت‌های دانش بنیان باعث تسهیل ورود آن‌ها به اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان می‌شود.

مهدی اسماعیلی نائب رئیس اول کمیسیون آموزش تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی درباره اصلاح رویه مجوزدهی و نظام اعتبار دهی شرکت‌های دانش بنیان توسط معاونت علمی گفت: یکی از طرح‌های بسیار خوبی که مجلس یازدهم و کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس آن را انجام داد، طرح جهش تولید دانش بنیان بود که یک طرح بسیار فعال و پویایی است. 

اسماعیلی در ادامه بیان کرد: این طرح حمایت لازم را از تمام دانش بنیانی‌ها مد نظر قرار داده است، زیرا در حال حاضر ضرورت دارد که حمایت از موسسات دانش بنیان مد نظرقرار بگیرد و پیشرفت توسعه و ترقی کشور‌ها در عصر حاضر منوط به توجه به شرکت‌های دانش بنیان است.

نائب رئیس اول کمیسیون اموزش مجلس در ادامه خاطرنشان کرد: به همین دلیل هم در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس طرح جهش تولید دانش بنیان را مصوب کردیم و در کمیسیون آموزش و صحن علنی به تصویب رسید. یکی از مهمترین بند‌های این قانون اعطای مجوز‌های سهل گیرانه به موسسات دانش بنیان است. 

این نماینده مجلس یازدهم در ادامه توضیح داد: علاوه بر این اعطای کمک‌ها و تسهیلات و مساعدت‌های مالی نیز در این قانون در نظر گرفته شده که معاونت علمی نیز مکلف شده بود آئین نامه مجوزدهی را اصلاح کند تا فرآیند اعطای مجوز به این شرکت‌ها تحول پیدا کند. 

اسماعیلی در ادامه بیان کرد: با این رویکرد که از نخبگان و شرکت‌های دانش بنیان حمایت شود این آئین نامه اصلاح شده است. با این اقدامات نظارت‌ها بر شرکت‌های دانش بنیان به جای پسینی، پیشینی شده و اقتصاد دانش بنیان که به مهمترین خواسته هر کشوری تبدیل شده است با رشد و رونق مواجه می‌شود. 
این نماینده مجلس در ادامه توضیح داد: نیاز هر کشوری امروز به اقتصاد دانش بنیان بیش از پیش احساس می‌شود که با اصلاح نظام مجوزدهی و طبقه بندی کردن حمایت‌ها از شرکت‌های دانش بنیان بسته به میزان رشد و توسعه آن‌ها خواهیم توانست از نخبگان خود حمایت کنیم. 

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس توضیح داد: با این تسهیل نظام مجوز دهی و ورود شرکت‌های دانش بنیان به اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان کشور در جریان تولید قرار خواهد گرفت که یکی از راه کار‌های استقلال کشور خواهد بود. 

وی در ادامه بیان کرد: همواره نظارت یکی از راهبرد‌های مهم برای اجرای بهینه کار‌ها است و یکی از وظایف مجلس هم همین نظارت است اگر این نظارت انجام نشود ممکن است شرکت‌های دانش بنیان از مسیر خود منحرف شوند لذا ضروری بود که نظارت‌ها بر شرکت‌های دانش بنیان پسینی شود و به این صورت بر نحوه فعالیت این شرکت‌ها نظارت به وجود خواهد آمد. 

این نماینده مجلس یازدهم در ادامه توضیح داد: تلاش ما این است که تعداد شرکت‌های دانش بنیانی ما افزوده شود و درکل کشور از ظرفیت‌های جوانان و نخبگان استفاده کنیم و آن‌ها بدانند جایی برای حمایت از آن‌ها وجود دارد تا اکوسیستم دانش بنیان تغییر و تحول پیدا کند. به همین دلیل هدف گذاری شده تا گستره شرکت‌های دانش بنیان افزوده شود و اقتصاد دانش بنیان تاثیر گذاری بیشتری برای ما داشته باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار