تجلیل از واحد‌های شهر صنعتی رشت

مراسم تجلیل از واحد‌های با رویکرد فناورانه شهر صنعتی رشت امروز برگزار شد.

نخستین مراسم تجلیل از واحد‌های شهر صنعتی رشت با رویکرد فناورانه امروز با حضور جمعی از مسئولان استانی و مدیران واحد‌های منتخب در سالن همایش شرکت آرپانوش (ایستک) برگزار شد.

روهام قلیچی، رئیس مرکز آموزش بازرگانی استان گیلان در این مراسم که از ۱۷ شرکت برتر تقدیر شد، گفت: شرکت‌های برتر شهر صنعتی رشت با معیارهایی، چون تولید و خدمات دانش بنیان، آموزش‌های دانش بنیان برای کارکنان، همکاری با موسسات تحقیقاتی و پژوهشی، تجهیز و نوسازی و نوآوری در محصول و فرآیند‌های تولید، مورد ارزیابی و تجلیل قرار گرفتند.

او افزود: هم اکنون ۸۵ شرکت دانش بنیان در گیلان در حال فعالیت هستند و این در حالی است که حداقل ۲۰۰ شرکت صنعتی در استان قابلیت تبدیل شدن به شرکت‌های نوپای دانش بنیان را دارند.

هر واحد صنعتی؛ یک دانشگاه است

رسول شمشادی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان هم در این مراسم گفت: این دانشگاه با پشتوانه یک هزار و ۲۰۰ مدرس و ۱۴۰ کارگاه و آزمایشگاه پراکنده در سراسر استان هم اکنون ۸ هزار دانشجو تحت آموزش و تعلیم در اختیار دارد.

او افزود: سطح آموزش‌های کاربردی در این دانشگاه به حدی است که از ۲ هزار دانشجوی ساماندهی شده در طرح ساماندهی فارغ التحصیلان فقط ۱۰۰ نفر جویای کار بودند و بقیه یا به صورت مستقل وارد بازار کار شدند و یا برای همکاری جذب صنایع مختلف شدند.

رسول شمشادی، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای گیلان تصریح کرد: از دیدگاه ما هر واحد صنعتی؛ یک دانشگاه است از این رو ایجاد تعامل قوی و سازنده بین دانشگاه و صنعت از مهم‌ترین رویکرد‌های دانشگاه فنی و حرفه‌ای برای کاربردی کردن آموزش‌ها و علوم و فنون صنعتی است.

اختلال در تولید باعث صدمات بر پیکره صنعت می‌شود

فرحمند پورعلی، رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان گیلان هم با بیان پیشینه شهرصنعتی رشت گفت: این مجموعه عظیم صنعتی یکی از ۵ شهر صنعتی بزرگ کشور است که تماما توسط بخش خصوصی مدیریت و راهبری می‌شود.

او چرخه تولید را اکوسیستمی بزرگ با اجزایی متصل و بهم پیوسته اعلام کرد و افزود: از مرحله تولید و تأمین مواد اولیه و قطعات تا مرحله تولید محصول نهایی و تحویل به موقع به بازار عرضه و مصرف همانند حلقه‌های بهم پیوسته یک زنجیره است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت گیلان با انتقاد از برنامه‌های قطعی برق صنایع استان تصریح کرد: تولید، یک اکوسیستم است و با قطعی برق ضرر و زیان‌های جبران ناپذیری بر صنعت وارد می‌شود و این در حالی است که هیچ سازمان و نهادی جوابگوی تأمین و جبران این ضرر‌ها نیست.

پورعلی تغییر رویکرد جهانی به سمت هوش مصنوعی را مقوله‌ای غیرقابل انکار قلمداد کرد و گفت: سرمایه‌گذاری، نوآوری و به کارگیری هوش مصنوعی راهکاری برای نوآوری در صنعت است و بخش تولید استان و کشور باید بتواند از ظرفیت‌های آن به طرز بهینه استفاده کرده تا بتواند ماندگاری خود را قطعی و مطمئن کند.

ضرورت ایجاد ارتباط بین علم و صنعت

عبدالله حاتم زاده، رئیس پارک علم و فناوری گیلان هم در مراسم تجلیل از واحد‌های شهرصنعتی رشت بر لزوم همکاری متقابل علم و صنعت تأکید کرد و گفت: خدمت علم و نوآوری به صنعت و در قبال آن خدمت صنعت به علم و نوآوری حلقه‌ای مفقوده در حوزه صنعت استان است.

عبدالله حاتم زاده، رئیس پارک علم و فناوری گیلان

او افزود: چنانچه این ظرفیت‌ها به هم پیوند داده شود شاهد افزایش چشمگیری در ایجاد ارزش افزوده و افزایش درآمد سرانه و رشد اقتصادی خواهیم بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۷ ۲۵ مرداد ۱۴۰۲
سلام ،مدیر مسؤل محترم چرا هیچ خبری از غرق شدن شهر رشت در زباله و رودخانه های به رنگ سفید کف کرده که در شبای که رطوبت بالاست کوچکترین نسیمی نمیاد کبریت بزنی منفجر میشه ،بوی فاضلاب به مردم صبح به خیر شب خیر میگه چیزی نمیگید این اولویت شنل نیست ،لطفا کاری بکنید!!!!!