عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

نظارت مستمر بر شرکت‌های دانش بنیان با تغییر نظام مجوزدهی

حسینی گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان مجلس، اصلاح نظام مجوزدهی را پیش بینی و معاونت علمی ریاست جمهوری آن را عملیاتی کرد.

سید کریم حسینی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان، درباره اصلاح نظام ارزیابی و مجوزدهی شرکت‌های دانش بنیان و میزان موثر بودن این اقدام در رشد اقتصاد دانش پایه گفت: باید به شرکت‌های دانش بنیان میدان عمل داد و از آنها پشتیبانی و حمایت کرد.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات مجلس تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان بود که در این قانون اصلاح نظام مجوزدهی پیش بینی شده بود و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم این قانون را عملیاتی کرد.

حسینی بیان کرد: اکوسیستم اقتصاد دانش بنیان ایران در سال‌های اخیر کانون قابل توجهی برای توسعه اقتصادی کشور بوده است، زیرا هدف آن ایجاد فضایی است که در آن شرکت‌های دانش بنیان بتوانند شکوفا شوند و به رشد اقتصادی کشور کمک کنند که در نظام مجوزدهی، ورود شرکت‌ها و مجوزدهی به آنها تسهیل شده است. 

نماینده مردم شهر‌های اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس اظهار کرد: نظارت‌ها از پیشینی به پسینی تغییر یافته تا روند ورود مجوزگیری شرکت‌های دانش بنیان، تحولی را شاهد باشد البته این نظارت‌ها بعد از شروع به کار این شرکت‌ها ادامه پیدا می‌کند تا آنها در مسیر مورد نظر کار خود را ادامه دهند. 

حسینی گفت: اقدامات بازدارنده‌ای هم باید وجود داشته باشد، زیرا فضای کار را به سمت توسعه بیشتر سوق می‌دهد. حمایت از شرکت‌های دانش بنیان یکی از دلایل اصلی تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان در مجلس بوده است. 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: قانون جهش تولید دانش بنیان با محور توسعه فناوری در صنایع به کمک شرکت‌های دانش بنیان و افزایش حجم اقتصاد دانش بنیان شکل گرفته است به همین دلیل باید در نظام مجوزدهی تغییراتی انجام می‌شد.

حسینی بیان کرد: در حال حاضر با توجه به توسعه اقتصاد دانش بنیان در جهان باید به این شرکت‌ها توجه کرد و اصلاح نظام مجوزدهی و ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان گامی در این راستا بوده است. 

وی ادامه داد: ارزیابی، مجوزدهی و نظارت‌ها مستمر خواهد بود علاوه بر این به موازات پیشرفت شرکت‌های دانش بنیان باید حمایت‌ها از آنها بیشتر شود تا منجر به رشد و توسعه‌شان شود.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در بخش حمایت‌ها نیز با توجه به افزایش ابزار‌های حمایتی معاونت علمی در قانون جهش تولید دانش بنیان مصوب مجلس، یک بازآرایی جدی در نظام حمایت‌ها صورت گرفته است که اولا حمایت‌ها مشروط به توسعه و رشد شرکت‌ها تقویت خواهند شد همچنین امکان ورود شرکت‌های دانش بنیان به صنعت به عنوان بازوی اصلی تحقیق و توسعه فناوری در صنعت شکل خواهد گرفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار