جوشاندن آب، میکروب‌های آن را از بین می‌برد؟

یک مطالعه جدید، تأثیر جوشاندن آب برای پاکسازی آن از میکروارگانیسم‌های خطرناک را زیر سوال می‌برد.

 

در گذشته انسان تصور می‌کرد که جوشاندن آب، همه باکتری‌های آن را از بین می‌برد، اما نتایج جدید به دست آمده توسط گروهی از دانشمندان چینی نشان می‌دهد که برخی از میکروارگانیسم‌ها می‌توانند از جوشاندن مکرر جان سالم به در ببرند که این امر می‌تواند خطری برای سلامتی ایجاد کند، به خصوص در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند.

دانشمندان دریافتند که برخی از میکروب‌ها در برابر دما‌های بالا مقاوم هستند و پس از اولین و حتی مکرر جوشیدن هم از بین نمی‌روند. این آزمایش سؤالات مهمی را در مورد اینکه این روش تصفیه آب چقدر قابل اعتماد است، ایجاد می‌کند.

برای اطمینان از سطح بالاتر ایمنی آب، دانشمندان استفاده از روش‌های دیگر تصفیه آب را همراه با جوشاندن توصیه می‌کنند. استفاده از فیلتر‌ها یا فرآیند‌های شیمیایی ممکن است راه موثرتری برای حذف میکروارگانیسم‌های مضر از آب آشامیدنی باشد. بنابراین، جوشاندن مکرر آب، با وجود استفاده گسترده از این عمل، یک روش تضمینی ضد عفونی آب نیست و نیاز به اقدامات اضافی برای اطمینان از ایمنی آن دارد.

منبع: neva.today

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایراندوست
۲۱:۰۴ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
دانشمندان بعضی وقتها زیادحرف میزنندنبایدتوجه کرددرطول پنجاه سال که من دیده وشنیده ام فقط برای آسپرین بارهانظرات مختلف ومخافشون راتغییرداده اندهرشش،هفت سال یک نظرمتفاوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۵ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
خیلی حساس نباشید همیشه هر چیزی به مقدار لازم ضروریه
دستگاه ایمنی بدون مواجه با میکروب ضعیف میشه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۷ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
ضدعفونی کردن با استریلیزاسیون فرق داره همانطور که می دانیم بسیاری کلستریدیوم های خاکزی هستند که تولید هاگ مقاوم به حرارت های بالا می کنند و تا جایی که من می دانم این کشف جدیدی نیست مگر اینکه موضوع دیگری را بخواهد غیر از کلستریدیوم ها مطرح کند.
ما در کنسروها هم که تا دمای 110الی 120 درجه استریلیزاسیون صنعتی می شوند همین مساله را داریم که ممکن است هاگ کلستریدیوم بوتولینوم در آن به فرم رویشی تبدیل شود و باعث رشد و تولید سم شود (البته در محیط بی هوازی).
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۸ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
یه مقدار میکروب برای بدن مفید هست و نباید کاملا پاستوریزه بود.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۶:۱۳ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
اینا برای اینه که پول بدی آب معدنی بخری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۹ ۱۳ مرداد ۱۴۰۲
پس باید آب رو توی زودپز جوشوند تا مطمئن شد همه میکروبا نابود شدن چون تو زودپز آب تو 200 درجه میجوشه