استفاده از ظرفیت نخبگان برای ریشه یابی آسیب‌های اجتماعی

رئیس کل دادگستری استان یزد گفت: آسیب‌های اجتماعی باید با استفاده از ظرفیت نخبگان و فرهیختگان ریشه یابی شود.

غلامعلی دهشیری رئیس کل دادگستری استان یزد در آیین تکریم و معارفه رئیس دادگستری شهرستان اردکان گفت: نمی‌توان با رسیدگی صِرف به پرونده‌های قضایی، بر جرائم و آسیب‌های اجتماعی شهرستان فائق آمد بلکه باید با استفاده از شورا‌های مختلف و نخبگان و فرهیختگان و صاحب نظران تلاش کرد تا پیشگیری از وقوع جرم به صورت حرفه‌ای و عملیاتی انجام شود.

او تصریح کرد: شورای فرهنگ عمومی، شورای پیشگیری از وقوع جرم و سایر جامعه نخبگانی شهرستان با حضور امام جمعه فاضل و فرماندار ولایی و انقلابی شهرستان، یک ظرفیت بسیار خوب در زمینه حل و فصل مشکلات شهرستان اردکان است.

دهشیری با اشاره به دریافت ۵۳ درصدی خدمات تأمین اجتماعی توسط افراد غیر بومی در اردکان، اظهار داشت: جمعیت مهاجر در شهرستان اردکان همراه با اختلاط فرهنگ‌ها و قومیت ها، زمینه ساز برخی جرائم و آسیب‌های اجتماعی زیادی در این شهرستان بوده است که نیاز به مدیریت موضوع و تأمین زیر ساخت‌های لازم دارد.

او از ورود بیش از ۲۶۱ هزار پرونده در یک سال اخیر به دادگستری استان یزد خبر داد و گفت: در یک سال گذشته افزایش ۱۰درصدی ورود پرونده به دادگستری رقم خورده است که با این احتساب، به هر نفر مقام قضایی در سال، یک هزار و ۴۵۸ فقره پرونده می‌رسد.

رئیس کل دادگستری استان یزد افزود: این تعداد پرونده یعنی به طور میانگین هر قاضی در سال باید بیش از ۵۰۰ هزار برگه پرونده مطالعه نماید که متوسط تورق و مطالعه پرونده در هر روز برای یک مقام قضایی در استان یزد، حدود یک هزار ۴۰۰ صفحه محسوب می‌شود. 

او شهرستان اردکان را یکی از شهرستان‌های مهم استان ذکر کرد و بیان داشت: توجه ویژه به این شهرستان با توجه به صنعتی و معدنی بودن شهرستان، پهناور بودن و شرایط اجتماعی خاص آن ضروری است و از این رو همراه نیرو‌های زبده و کارآزموده برای مدیریت قضایی شهرستان انتخاب گردیده اند.

شایان ذکر است در پایان این مراسم از زحمات ۲۵ ماهه علی زارع تقدیر شد و به موجب حکم انتصاب رییس قوه قضائیه جمال قوه به عنوان رئیس دادگستری شهرستان اردکان معرفی شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار