کشت۱۸۰ هزار بوته توت‌فرنگی با فناوری نانوحباب‌‌ساز

گلخانه‌دار یک شهرک گلخانه‌ای گفت: استفاده از فناوری نانوحباب به سلامت بهتر گیاه و افزایش بهره‌وری کمک می‌کند.

مردانی، گلخانه‌دار یک شهرک گلخانه‌ای گفت: سال ۱۳۹۹، درگلخانه یکی از همکاران، با دستگاه نانوحباب‌ساز آشنا شدیم و در ادامه از طریق صفحه شبکه اجتماعی شرکت نانوفناوری سراج، کار‌های این شرکت را دنبال کرده ایم. در ادامه به مطالعه پیرامون سطح اکسیژن در بستر و میزان اکسیژن و اثرات آن در کار گلخانه پرداختیم.

مردانی افزود: در مورد اثر میزان اکسیژن در بستر به ویژه در کشاورزی هیدروپونیک به نتایج جالبی رسیدیم، اکسیژن موجب رهاسازی مواد در بستر می‌شود، همچنین باعث افزایش سلامت باکتری‌ها در بستر شده و به رشد باکتری‌های بستر کمک می‌کند. این روند در نهایت منجر به هوادهی بهتر کل بستر می‌شود. تداوم این کار به جذب بهتر مواد مغذی کمک می‌کند و سلامت ریشه را ارتقاء می‌دهد.

وی درباره میزان مساحت زیر کشت با استفاده از فناوری‌نانو حباب گفت: ما در این فاز، برای مساحت ۶ هزار متر مربع از دستگاه نانوحباب‌ساز شرکت نانوفناوری سراج استفاده کرده ایم که چیزی در حدود ۱۸۰ هزار بوته را با این فناوری کشت کردیم. در حال حاضر دو سال از شروع کار با دستگاه این شرکت می‌گذرد.

ژنراتورنانوحباب‌ساز، محصولی فناورانه است که به منظور غنی‌ساز آب مورد استفاده در کشاورزی با اکسیژن مورد استفاده قرار می‌گیرد. افزایش سطح اکسیژن محلول به صورت نانویی، علاوه بر بهبود عملکرد ریشه گیاه در جذب بهتر و موثرتر مواد مغذی، اثر جدی در کاهش قابل توجه بیماری‌های قارچی ناحیه ریشه خواهد داشت. هم‌اکنون محصول شرکت نانوفناوری سراج برای تولید انواع محصولات گلخانه‌ای نظیر توت‌فرنگی، خیار، کاهو، گوجه‌فرنگی و انواع گل‌های زینتی در ایران مورد استفاده قرار می‌گیرد.

برچسب ها: نانو ، گلخانه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار