تشکیل کارگروه برای بررسی جوانب مختلف برقراری سفرعمره

سرپرست حجاج ایرانی در نشست برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت از رئیس این سازمان خواست کارگروهی متشکل از معاونین و مدیران بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت جوانب مختلف برقراری سفر عمره را بررسی و گزارش دهند.

درنشست شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که سه شنبه شب (بیستم تیر) به ریاست حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب در مکه تشکیل شد نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به علاقمندی مردم کشورمان به سفر عمره، خواستار پیگیری همزمان این موضوع از طریق شورای امنیت ملی و اعلام نظر این شورا شد.

وی گفت: در آخرین نشست شورای عالی حج رئیس محترم جمهور در اظهارات خود به همکاری دولت برای راه اندازی سفر عمره اشاره کرد.
گفتنی است که بیش از ۵ میلیون و ۸۰۰ هزار نفربرای سفر عمره سال‌های قبل ثبت نام کرده و در نوبت اعزام به سرزمین وحی هستند.
در ادامه این جلسه آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت ازتدوین سیاست‌های حوزه مسکن در کمیته مسکن و برنامه ریزی در حوزه تغذیه و تدارکات برای تغیییر برنامه غذایی و افزایش کیفیت غذا در حج آینده خبر داد و گفت: در صورت تایید این سیاست‌ها مذاکره برای امضای قرارداد‌ها و انجام اقدامات لازم قبل از خروج ازعربستان صورت خواهد گرفت. 
این جلسه با گزارش آقای غلامرضا رضایی رئیس ستاد عملیات حج درباره ارزیابی هتل‌های مورد استفاده در حج امسال، برنامه ریزی برای پیشبرد امور حج آینده متناسب با دستور العمل اعلام شده از سوی کشور میزبان ادامه یافت و وی خاطرنشان کرد: پیرو توصیه سرپرست حجاج ایرانی، درجلسات ستاد و مناطق مکه تاکید شد که ارائه خدمات به نحو مطلوب تا حضور آخرین زائر در مکه و مدینه بدون هیچ کاستی ادامه یابد.
وی افزود: تعداد زائران در مکه و مدینه امشب به ۴۱۳۲۵ و ۹۷۴۰ نفر می‌رسد.
رئیس ستاد عملیات حج با اشاره به اینکه تاکنون ۱۱۱۶۳ نفر از زائران در قالب ۷۶ کاروان با قطار و ۸۱۰۰ نفر در قالب ۶۰ کاروان با اتوبوس از مکه راهی مدینه شدند، افزود: ۱۷۶۸۱ نفر در قالب ۱۱۷ کاروان با ۷۹ پرواز از شهر پیامبر و ۱۷۱۸۴ نفر در قالب ۱۱۱ کاروان با ۷۰ پرواز ازجده به میهن اسلامی بازگشتند و این روند ادامه دارد.
دکتر طاهر درودی معاون مرکز پزشکی حج و زیارت نیز از برنامه انتقال بیماران بدحال به کشور درهماهنگی با هواپیمایی گزارش داد و گفت: فردا چهار شنبه ۸ نفر از بیماران که نیاز به خدمات درمانی بیشتری دارند به ایران اعزام خواهند شد. 
وی افزود: درحال حاضر ۲۵ بیمار در بیمارستان‌های سعودی در مکه و جده و ۳۳ زائر هم در بیمارستان هیئت پزشکی مکه تحت درمان قرار دارند.
در ادامه این جلسه، ناصر حویزاوی مدیر دفتر نمایندگی سازمان حج و زیارت درعربستان از پیگیری‌های صورت گرفته از طریق وزارت حج و عمره عربستان در مورد مطالبات از شرکت مطوفی حجاج ایران گزارش داد و نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت تاکید کرد که تا قبل از خروج از عربستان تکلیف حساب‌ها با این شرکت و دیگر طرف‌های سعودی نهایی و گزارش آن ارائه شود. 
این جلسه با گزارش آقایان محسن رزاقی نماینده شرکت هواپیمایی ایران ایر درباره آخرین وضعیت پرواز‌های حج و داود باقری دبیر ستاد مدیریت بحران درباره اقدامات این کمیته درحج امسال و ارزیابی صورت گرفته ازفعالیت بخش‌های مختلف اجرایی پایان یافت. 
نماینده شرکت ایران ایر با اشاره به میزان بارمجازهمراه حجاج افزود: درحال حاضر روزانه بین ۸ تا ۹ پرواز از هر کدام از فرودگاه‌های مدینه و جده انجام می‌شود که در سه روز آینده به ۲۰ پرواز خواهد رسید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار