امضای تفاهم نامه برای محرومیت زدایی در حوزه‌های مختلف در گیلان

تفاهم نامه ۴ جانبه‌ای برای محرومیت زدایی در گیلان میان استانداری، مجمع نمایندگان گیلان، سپاه قدس گیلان و قرارگاه امام حسن مجتبی سپاه پاسداران امضا شد.

تفاهم نامه ۴ جانبه‌ای میان استانداری گیلان، مجمع نمایندگان گیلان در مجلس شورای اسلامی، سپاه قدس گیلان و قرارگاه امام حسن مجتبی سپاه پاسداران برای محرومیت زدایی در حوزه‌های مختلف از جمله آبرسانی، ساخت مسکن محرومان، راه روستایی و مدرسه به امضا رسید.

استاندار گیلان در نشست کارگروه محرومیت زدایی و پیشرفت‌های منطقه‌ای و حاشیه‌ی انضای این تفاهم نامه گفت: در طول ۴۴ سال گذشته اقدامات خوبی در حوزه محرومیت زدایی و فراهم آوری امکانات لازم در روستا‌ها انجام شده، ولی باید برای رفع کامل کمبود‌ها در کشور از تمامی ظرفیت‌ها از جمله قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا سپاه و قرارگاه امام حسن مجتبی نهایت بهره را برد.

دکتر اسدالله عباسی با تاکید بر لزوم فراهم کردن امکانات زندگی مانند مسکن و راه روستایی برای کسانی که قصد دارند در روستا‌های استان زندگی کنند، افزود: باید شاخص‌های رفاهی در کشور و مناطق روستایی را به بیش از ۹۰ درصد برسانیم.

وی با تاکید بر بهره‌مندی از امکانات لجستیکی و نخبگان سپاه پاسداران در اجرای طرح‌های عمرانی و کاهش محرومیت در کشور، گفت: بدون شک یکی از راه‌های درست مدیریت کشور استفاده از ظرفیت سپاه و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و محرومیت زدایی امام حسن مجتبی است.

استاندار گیلان با اشاره به اقدامات عمرانی انجام شده، افزود: در یک و نیم سال گذشته کار‌های عمرانی قابل ملاحظه‌ای از سوی سپاه و بسیج در حوزه عمرانی به ویژه در حوزه جهاد آبرسانی انجام شده است.

دکتر عباسی با بیان اینکه با همکاری و همدلی می‌توان مشکلات را از سر راه برداشت، گفت: در ۲۰ ماه گذشته که به عنوان خدمت گذار مردم گیلان از سوی دولت معرفی شدم همواره توانستم از ظرفیت قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و سپاه قدس گیلان به خوبی بهره‌مند شوم.

وی با تاکید بر لزوم رفع کمبود زمین برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن در گیلان تصریح کرد: مسئله زمین و مسکن را باید با تعامل مدیریت کرده و مشکلات موجود بر سر راه اجرای این طرح را برطرف کرد.

دبیر فرماندهی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی نیز در این نشست با بیان اینکه این قرارگاه نقش مهمی در رفع محرومیت زدایی در کشور دارد، گفت: ایجاد درآمد در روستا ، آمایش سرزمینی به ویژه در مناطق روستایی و جامع هدف شامل مددجویان بهزیستی ، خانواده شهدا کم برخوردار، بسیجیان دوران دفاع مقدس و مددجویان کمیته امداد از جمله اقدامات این قرارگاه در کشور است.

سردار جمال الدین آبرومند با اشاره به همت سپاه در ساخت راه روستایی در کشور ، افزود: برای تامین آب آشامیدنی و ساخت جاده در مناطق روستایی و تهیه مسکن محرومان از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

وی با اشاره به نقش بهره مندی از ظرفیت کشاورزی در ایجاد اشتغال پایدار در روستا‌های کشور از جمله گیلان، گفت: ایجاد درآمد و ثروت در روستا از جمله آبخیزداری، کشاورزی، امنیت غذایی و تولید محصولات صادرات محور از جمله اهداف قرارگاه امام حسن مجتبی در روستا‌ها است.

دبیر فرماندهی قرارگاه محرومیت زدایی امام حسن مجتبی با اشاره به تعامل خوب دولت با این قرارگاه در اجرای طرح‌های عمرانی و رفع محرومیت زدایی، افزود: نیرو‌های متخصص و امکانات لجستیکی سپاه پای کارند و از هیج تلاشی در این خصوص دریغ نمی‌کنند.

سردار جمال الدین آبرومند با بیان اینکه قرارگاه امام حسن مجتبی حمایت و پشتیبانی منابع را فراهم می‌کند، ولی بیشترین بار اجرایی بر عهده سپاه استانی است، اضافه کرد: در بحث طراحی، نظارت دقیق بر کیفیت ساخت مسکن و راه روستایی در مناطق محروم نباید ضعیف عمل کرد.

فرمانده سپاه قدس گیلان هم در این جلسه با بیان اینکه قرارگاه امام حسن مجتبی نماد بارز محرومیت زدایی در کشور است ، گفت: در ۴۴ سال گذشته سپاه همواره پای کار محرومیت زدایی و کمک به محرومان بود و از هیچ تلاشی در این خصوص دریغ نکرده است.

سردار محمد عبدالله پور با اشاره به اقدامات انجام شده در خصوص محرومیت زدایی در گیلان افزود : اکنون بسیاری از روستا‌های گیلان از نعمت آب، برق، گاز و راه روستایی برخوردارند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.