حجت‌الاسلام‌والمسلمین خداداده:

قیام ۱۵ خرداد، مسجد پایه بود

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: نهضت امام خمینی (ره) برای احیای مسجد بود، و قیام ۱۵ خرداد، مسجد پایه بود.

۱۴ خرداد ماه، یادآور روز بسیار تلخ و دردناکی برای ملت ایران و همه آزادی خواهان جهان است؛ روزی که حضرت امام خمینی (ره)، رهبر کبیر انقلاب اسلامی، دار فانی را وداع گفتند و به دیدار معبود شتافتند. حضرت روح الله (ره) در مسیر مبارزه با استکبار و استبداد، از همه ظرفیت‌های مهم و موجود بهره بردند که به گفته کارشناسان، مساجد در راس این ظرفیت‌ها بود. 

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در این گفتگو با بیان اینکه حضرت امام خمینی (ره) مصداق عینی قیام لله بودند، گفت: آنچه که رهبر کبیر انقلاب اسلامی را از بقیه ممتاز می‌سازد، تبعیت از اندیشه تکلیف و وظیفه است. «آنچه خدا می‌خواهد» برای ایشان، اصل بود و نتیجه «چه خواهد شد» برای ایشان، فرع.

شخصیت امام خمینی (ره) می‌تواند برای نسل جوان، الگو باشد

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه با بیان اینکه منش و شخصیت والای امام خمینی (ره)، امروزه نیز می‌تواند برای همه به ویژه نسل جوان الگو باشد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) به عنوان، معلم اخلاق و مربی تربیتی، الگوی خوبی برای همگان هستند.

وی یادآور شد: امام خمینی (ره) از همان دوره جوانی، بر دریچه قلب خود مراقب گذاشته بودند تا هر کس و هر چیزی وارد آن نشود. همین اصل مراقبه می‌تواند، راهبرد جوانان در مقابله با هجمه‌های فرهنگی و اعتقادی دشمنان در دوره حاضر باشد.

احیای کارکرد جامعه ساز مسجد از دستاورد‌های انقلاب امام (ره) است

حجت الاسلام والمسلمین خداداده در ادامه با بیان اینکه احیای کارکرد‌های توحیدی و جامعه ساز مسجد از مهم‌ترین دستاورد‌های انقلاب امام خمینی (ره) است، اضافه کرد: مساجد همچنان که در پیروزی انقلاب نقش داشتند، در استمرار و بقای انقلاب اسلامی نیز حائز اهمیت هستند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور در پایان با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای قیام خونین و جاویدان ۱۵ خرداد ۱۳۴۲، گفت: این قیام، قیام "مسجد پایه" بود و حضور پر رنگ مسجدی‌ها در آن، نمایانگر نقش مساجد در نهضت امام خمینی (ره) بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار