بیش از ۲۵ سال شاخص امید به زندگی در کشور افزایش یافته است

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ابتدای انقلاب، شاخص امید به زندگی در ایران، ۵۲ سال و در ۲۰۲۰ به ۷۷ سال رسیده است.

حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در مراسم افتتاحیه کنگره بین المللی تجارب کووید۱۹ گفت: نظام شبکه به عنوان یکی از ساختارهای درون زا و مبتنی بر نوآوری و بومی سازی بوده است که بعد از انقلاب اسلامی طراحی و اجرا شده و در حال حاضر در سایر کشورها نیز استفاده می شود.

وی با بیان این که شاخص امید زندگی یکی از مولفه های اصلی توسعه هر کشور محسوب می‌شود، گفت: در سال ۱۳۲۹(۱۹۵۰میلادی) این شاخص ۴۰ سال و در همین زمان این شاخص در جهان ۴۷ سال بوده است. ابتدای انقلاب، این شاخص در ایران، ۵۲ سال و در ۲۰۲۰ به ۷۷ سال رسیده است.

به گفته غزنوی ، بیش از ۲۵ سال افزایش شاخص امید به زندگی نشان از موفقت «نظام شبکه» به عنوان یکی از ساختارهای درون زا و مبتنی بر نوآوری در کشور ما بوده و ایران یکی از موفق ترین کشورها در ایجاد این ساختار اثربخش مبتنی بر عدالت سلامت در دنیا است.

وی با این که در خصوص پاندمی کرونا یکی از مولفه های قابل قیاس بین ایران و دنیا «واکسیناسیون کرونا» است، یادآور شد: واکسیناسیون نوبت یادآور در سنین بالای ۱۸سال در آمریکا ۲۰ درصد و در ایران ۴۶ درصد است. این پوشش خوب واکسیناسیون نیز یکی دیگر از برکات نظام شبکه در کشور ما و افتخاری غیر قابل انکار در حوزه سلامت عمومی است.

وی ابراز امیدواری کرد: نتایج این کنگره بین المللی که حاصل زحمات و تلاش‌های دانشمندان داخلی و خارجی است، حامل انتقال تجارب به محافل علمی در سطح جهان باشد.

دبیر علمی کنگره بین‌المللی تجارب کووید ۱۹ در مراسم افتتاحیه این کنگره با بیان این که یک هزار و ۶۰۰ داوری مقالات در کنگره بین المللی کووید۱۹ انجام شده، گفت: ۴۰۲ مقاله توسط دبیرخانه این کنگره دریافت شده است که در ۴ مرحله داوری و در مجموع، یک هزار و ۶۰۰ داوری انجام شده است.

 مومنی ادامه داد: در مجموع ۱۶۵ مقاله پس از داوری در این کنگره پذیرش شده است که از این تعداد ۴۴ مقاله به صورت سخنرانی و سایر مقالات به صورت پوستر پذیرش شده اند.

وی خاطرنشان کرد: این کنگره فرصتی است تا تجربیات و درس آموخته های متخصصان و کارشناسان کشورهای مختلف با هدف ارتقاء توانمندی های جوامع در مدیریت این قبیل بیماری های نوپدید به اشتراک گذاشته شود.

 مومنی با بیان این که در این کنگره ۵۹ نفر از اساتید برجسته داخل و خارج کشور حضور دارند، اظهار داشت: ۹ پنل تخصصی در این کنگره شامل پنل گروه دارو درمانی، پنل گروه فوق تخصصی ریه، پنل گروه آمار و اپیدمیواوژی، پنل گروه ایمونولوژی آلرژی، پنل بیوتروریسم و تجربیات استارت آپ ها، فعال است.

برچسب ها: امید زندگی ، کرونا
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۷ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۲
این اعدادو رقم ها با چیزی که ما میبینم جور در نمیاد
آخرین اخبار