رئیس مجلس در مراسم روز درختکاری:

محیط زیست به عنوان یک استراتژی بخشی از ارکان حکمرانی محسوب می‌شود

قالیباف با بیان اینکه بی شک محیط زیست به عنوان یک استراتژی بخشی از ارکان حکمرانی محسوب می‌شود، گفت: برای این حوزه باید فرهنگ‌سازی شود.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی صبح امروز (دوشنبه، ۱۵ اسفند) همزمان با روز درختکاری، یک اصله نهال مثمر غرس کرد.

قالیباف در ابتدای این مراسم ضمن تبریک میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت بقیه الله الاعظم (عج) اظهار داشت: خداوند بزرگ را شاکرم که باز هم فرصت شد در این روز که به عنوان روز درختکاری نامگذاری شده و در آن به عنوان یک کار نمادین و سنت حسنه درختی کاشته می‌شود، نهال بکارم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه، درختکاری در این روز را یادآور این موضوع دانست که همه ما باید بدانیم در مقابل حفظ محیط زیست مسئولیت داشته و باید مسئولیت پذیر باشیم و افزود: نه تنها برای حفظ محیط زیست بلکه برای ارتقای زیستی کشور، محیط کار، محیط زندگی در هر کجای این سرزمین عزیز که هستیم باید تلاش کنیم.

وی ادامه داد: اگر بخواهیم از استراتژی‌های بخشی مثل حوزه دفاع و امنیت، سیاست، اقتصاد و مسائل فرهنگی و اجتماعی نام ببریم، بی شک محیط زیست نیز به عنوان یک استراتژی بخشی از ارکان حکمرانی محسوب شده و برای آن نیز بیش از هر چیز لازم است فرهنگ سازی و سرمایه گذاری شود.

قالیباف در ادامه با بیان اینکه امیدوارم بتوانیم در کشور عزیز خود یک محیط زیست پاک و پایدار را با فرهنگ سازی و سرمایه گذاری در دستور کار داشته باشیم، عنوان کرد: از همین جا به همه خانواده‌های عزیز ایرانی عرض می‌کنم که در تعطیلات پیش رو که فرصتی است تا همه ما از طبیعت استفاده کرده و به دامن آن برویم، به همه محیط بانان و کسانی که برای حفظ محیط زیست تلاش می‌کنند، کمک کرده و از همینجا به فرهنگ سازی توجه و عنایت داشته باشیم و در حفظ و ارتقای آن بکوشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: اولین چیزی که هر روز صبح در بدو ورود به مجلس می‌بینم و به آن توجه می‌کنم باغبانان زحمت کش هستند که به این نهال‌ها رسیدگی می‌کنند و همینجا باید به این عزیزان هم خداقوت گفته و زحمات آن‌ها تشکر کنم.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین نهال‌هایی را که در سال‌های گذشته غرس کرده بود را نیز آبیاری کرد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۵ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱
هر چند اين نوع طرح ها (طرح هاي درختكاري) در ظاهر بسيار مثبت تلقي مي شوند ولي در صورتي كه به نيازهاي محيطي گياهان كاشته شده در هر منطقه توجهي نشود نه تنها اثرات مثبت اين كار جهادي (كاهش گازهاي گلخانه اي مثل دي اكسيد كربن و ...) اتفاق نخواهد افتاد بلكه بر عكس در آبنده مي تواند اثرات منفي در سايه اين عدم توجه به شناخت درست نيازهاي محيطي گونه هاي كاشت شده مثل افزايش آتش سوزيها (كه خود منجر به خروج گاز دي اكسيد كربن بعنوان عامل گرمايش كره زمين) و افزايش مصرف آبهاي زيرزميني يا سطحي (جهت تامين نياز آبي گونه هاي كاشته شده) ديده خواهد شد. بنابراين، لطفا به اين موارد در سطوح كلان و استراتژيهاي تصميم گيريهاي كلان كشوري توجه بشود تا در سايه شناخت فني و زيست محيطي گونه هاي كاشت شده، اين نوع تلاش هاي بزرگ براي آينده كشور مثمر ثمر باشند.
آخرین اخبار