لزوم جهاد برای حفظ نظام اسلامی

امام جمعه شیراز با اشاره به لزوم جهاد برای حفظ نظام اسلامی گفت: باید غیرت دینی را در جنگ چندرسانه‌ای که دشمنان به راه انداخته‌اند به انجام برسانیم.

آیت‌الله لطف‌الله دژکام در آئین بزرگداشت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، ضمن یادآوری اینکه جمعی از دلسوزان این استان جهادگونه پای کار مساجد آمده‌اند، به اجرای طرح مسجد محوری توسط شهرداری شیراز اشاره و ابراز امیدواری کرد که طرح به نتیجه رسیده و به جایی برسیم که پاسخ را در رضایتمندی، تقید، تعهد و ایمان شکوفای مردم احساس کنیم.

امام جمعه شیراز با اقتباس از بیان امیرالمومنین (ع) در نهج‌البلاغه گفت: وقتی امام علی (ع) در صفین در برابر لشکر معاویه قرار گرفت، معاویه قسمت دسترسی به آب را بست. امام خطبه‌ای با این مضمون؛ "دشمن از شما مطالبه جنگ می‌کند و ما نمی‌خواهیم شروع کننده باشیم، اما آن‌ها کوتاه نمی‌آیند و از ما مطالبه جنگ و قتال دارند"، خواندند. پس امروز هم نگوییم که برخی مسائل تنها یک دعوای سیاسی است، چرا که در برخی موضوعات مستقیم با دین جنگ می‌کنند.

آیت‌الله دژکام با تاکید بر اینکه امروز مسئله، دعوا با شخص نیست بلکه تمام کفر جمع شده تا با تمام ایمان بجنگد، گفت: امروز نیاز به آرایش جنگی در عرصه کار فرهنگی داریم.

او به جهاد تبیین، جهاد فرهنگی و جهاد اقتصادی و جهاد امنیتی در ابعاد مختلف جنگ ترکیبی اشاره و اضافه کرد: دستی بر کار است که بچه‌های مردم را مسموم می‌کند و آن را به ریش خودمان می‌بندد؛ نمی‌شود که دست روی دست بگذاریم و عادی وارد میدان شویم.

نماینده ولی فقیه در فارس همچنین با بیان اینکه امروز در کلانشهر شیراز، شهرداری، استانداری و فرمانداری پای کار مسجد محوری آمده‌اند، تاکید کرد: این جنگ همه جانبه نیاز به مقابله همه جانبه دارد. باید مسئله مسجد محوری را جدی بگیریم و شبانه روز برای تحقق آن تلاش کنیم.

لزوم جهاد برای حفظ نظام اسلامی

آیت‌الله دژکام با تاکید بر این نکته که برای هدف اصلی که دفاع از کیان اسلامیت است، باید به صورت جدی پای کار بیاییم، چرا که هر ساعت به دنبال فتنه‌ای جدید از هر قضیه‌ای هستند، گفت: با یک کاریکاتور به شخص پیامبر حمله می‌کنند و در اینجا باید غیرت دینی را به میدان آورد.

اهمیت کادرسازی در عرصه فرهنگی و هنری

مهدی مقدم، معاون فرهنگی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور نیز در این مراسم با اشاره به اهمیت راهبری فرهنگی هنری در مساجد گفت: پایگاه بسیج، مدیرکانون، مسئول هیئت امنا و ... حلقه‌های کانون‌های فرهنگی هنری مساجد را تشکیل می‌دهند و بازوان امام جماعت برای عمران و آبادی مساجد محسوب می‌شوند.

او با تاکید بر اینکه به اقتضای شرایط زمانی هر اقدامی که کمک به جبهه انقلاب اسلامی باشد جزو وظایف کانون‌های فرهنگی هنری مساجد قرار می‌گیرد، لزوم کادرسازی در زمینه‌های فرهنگی و هنری در قالب این کانون‌ها را بسیار مهم ارزیابی و تاکید کرد: در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد باید به کادرسازی هنری و تربیت نیروی متعهد انقلابی توجه ویژه شود.

مقدم، مساجد را محل تربیت نیرو‌های متعهد و توانمند دانست و عنوان کرد: مساجد برای توجه به مفاهیم و پیاده‌سازی منویات قرآن کریم بنا شده است، ابزار هنر هم برای جذب جوان و نوجوان به محیط پاک مسجد نقش موثری داشته و ضرورت دارد که در فضا و شرایط امروز به ابزار رسانه و هنر توجه ویژه داشته باشیم.

معاون فرهنگی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور تاکید کرد: کانون‌های مساجد باید تعاملات را گسترش داده و دانش و تجارب خود را با یکدیگر و دیگر ارکان جامعه اسلامی به اشتراک بگذارند، زیرا نتایج مطلوبی بر اقدامات کانون‌های مساجد خواهد داشت.

راه‌اندازی ۷۰۰ محله اسلامی در فارس

مسئول بسیج مساجد و محلات فارس نیز از راه‌اندازی ۷۰۰ محله اسلامی در این استان خبر داد و گفت: احصای مشکلات مختلف هر محله از اهداف اصلی طرح محله‌های اسلامی است.

لزوم جهاد برای حفظ نظام اسلامی

عباس رضایی گفت: سپاه فجر فارس امسال برنامه‌های خوبی برای مساجد پیش بینی کرده و شورای حل اختلافی در ابتدای سال برای صلح و صفای ارکان مسجد تشکیل شده است.

او گفت: سپاه فجر بر بحث محله‌های اسلامی تاکید دارد و با هدف خدمت به فرهنگ و هنر و جذب نوجوانان و جوانان این مبحث اجرا می‌شود و امام جماعت مسجد و نماینده هیئت امنای مسجد و بسیج مسجد و ... در آن به ایفای نقش میوپردازند.

رضایی گفت: اگر شاهد هم افزایی ارکان مسجد باشیم شاهد تعالی اهداف مسجد هم خواهیم بود. هم‌اینک بیش از چهار هزار پایگاه مقاومت در فارس داریم که نقش موثری در ایجاد این هم افزایی دارند.

بزرگداشت سالروز تاسیس کانون‌های فرهنگی مساجد در شیراز

حمیدرضا قانعی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز گفت: جامعیت مسجد در تمام زمینه‌های سیاسی، نظامی، مذهبی و... در صدر اسلام مشهود و محور تمام این فعالیت‌ها، امامت در مسجد بود و در زمان پیامبر (ص) نیز شخصی در غیاب ایشان مسئول مسجد النبی بود و امامت مسجد را بر عهده داشت.

او گفت: مساجد پس از پیروزی انقلاب اسلامی، مانند صدر اسلام جایگاه خود را بازیافتند و به پایگاه ارتباطی مردم تبدیل شدند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد فارس با تاکید بر اینکه مساجد به انسجام نیرو‌های مردمی پرداخته‌اند و ضرورت‌های زمان در مساجد دنبال می‌شود، گفت: از زمان پیروزی انقلاب اسلامی، هیچ مکانی مانند مساجد قابلیت و این مرکزیت را نداشته است.

قانعی با بیان اینکه مساجد پایگاه شاگردان و پیروان امام راحل شدند و در پیروزی انقلاب اسلامی نقش موثری داشتند، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی پس از بیانیه گام دوم بر نقش حلقه‌های میانی و نقش جدی کانون‌های مساجد به عنوان یکی از خاستگاه‌های اصلی حلقه‌های میانی تاکید کرده‌اند.

مسجد خاستگاه انقلاب اسلامی

حجت الاسلام حسین امیدی، مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری فارس نیز در ادامه این مراسم با بیان اینکه مساجد خاستگاه انقلاب اسلامی بوده و به گفته امام راحل، ما انقلاب کردیم تا مساجد حفظ شوند، گفت: مساجد در کاهش آسیب‌ها نقش محوری و موثری دارد.

او همچنین با بیان اینکه مسجد نقطه تحول و تربیت و محل و زمینه‌ساز ظهور امام عصر (عج) است، به برنامه‌های مختلفی که در مساجد برگزار می‌شود اشاره کرد و گفت: در کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، فرصت برگزاری اقدامات و فعالیت‌های مختلف فرهنگی و هنری فراهم شده و هنرمندان فرصت انجام کار‌های فرهنگی دارند.

مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری فارس گفت: انجام فعالیت‌های تبلیغی، امور نوجوانان و جوانان و ... در مسجد به صورت موثر فراهم می‌شود و مسجد مرکز تمام تحولات خوب و عالی است و بیش از ۲۸ بار نام مسجد در قرآن کریم یاد شده است.

لزوم جهاد برای حفظ نظام اسلامی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار