شهرداری‌ها نقش مهمی در امیدآفرینی دارند

استاندار کرمانشاه گفت : نام کرمانشاه نباید با رکورد‌های منفی گره بخورد، بلکه باید با ثبت رکورد‌هایی از اقدامات مثبت، نام کرمانشاه سر زبان‌ها بیفتد.

محمدطیب صحرایی استاندار کرمانشاه در نشست با شهرداران سراسر استان با بیان اینکه طبق فرموده رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب مهمترین وظیفه همه ما ایجاد روحیه امیدواری در مردم است، گفت : این امیدواری با کار و تلاش، ارائه خدمات بهتر و ارتباط صمیمانه با مردم ایجاد می‌شود و شهرداری‌ها به عنوان یکی از پر مراجعه‌ترین دستگاه‌های فعال کشور نقش مهمی در امیدآفرینی دارند.

وی بخشی از وظایف شهرداران را تلاش برای رشد شهروندان در ابعاد مادی و معنوی دانست و گفت: شهرداران باید با برنامه ریزی مناسب به ارتقای فرهنگ کار و تلاش، نظم پذیری، امیدواری، پاکیزگی و .. در شهر‌های استان کمک کنند.

 صحرایی تسهیل گری در چارچوب قانون را یکی دیگر از رویکرد‌های امیدآفرین در جامعه توصیف کرد و گفت: اگر قانون در دستان کسی باشد که خواهان خدمت به مردم نیست، آن را به یک قفل محکم تبدیل می‌کند و به بهانه اجرای قانون، اجازه انجام هیچ کاری را نمی‌دهد. ولی اگر قانون را به کسی بسپارند که اهل خدمت است به دنبال راهکار‌هایی در چارچوب همان قانون برای گشایش در کار شهروندان خواهد بود.

وی با تاکید بر اینکه کرمانشاه باید به وسیله مردم کرمانشاه ساخته شود، گفت: مدیران ابر قهرمان نیستند که بتوانند همه کار‌ها را انجام دهند، بلکه باید شهر‌ها را با مشارکت و همراهی مردمی اداره کرد.

مدیر ارشد استان با اشاره به اینکه شهرداران باید مردم داری کنند، عنوان کرد: بخشی از این مردم‌داری به ارائه خدمات شایسته همراه با احترام به شهروندان است.

وی بر چابک بودن شهرداری‌ها تاکید کرد و گفـت: شهرداری‌ها یکی از مجموعه‌های متراکم به لحاظ حضور نیرو‌های غیرضروری هستند، در حالیکه نیرو‌های جدید باید بر اساس نیاز مجموعه و تخصص و توانمندی افراد جذب شوند.

 صحرایی ارتباط گسترده با نخبگان را یکی دیگر از وظایف شهرداران دانست و گفت: شهرداران باید جلسات هفتگی با نخبگان حوزه‌های مختلف دانشگاهی، صنعتی، فرهنگی و... برگزار کنند و از مشورت و توانمندی این افراد در تدوین برنامه‌ها و حل مشکلات بهره بگیرند.  

وی ادامه داد: شهرداران باید بر مبنای واقعیت‌های موجود شهر، نقاط قوت، ضعف و فرصت‌ها و تهدید‌هایی که وجود دارد را بر اساس اولویت بندی‌های مشخص، حداکثر تا ۱۰ روز آینده جمع بندی و ارائه کنند.

استاندار کرمانشاه عنوان کرد: در گام بعدی شهرداران باید بر اساس این اولویت بندی‌ها و تصویرسازی‌ها، یک برنامه و نقشه راه کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت را برای مدیریت بهتر شهر ارائه کنند.  

وی یادآور شد: دستیابی به آن آرمان شهری که در ذهن شهرداران است ممکن است سال‌ها به درازا بکشد، ولی باید شهرداری برای شش ماه آینده هم برنامه مدون داشته باشد.  

 صحرایی اجرای پروژه توسعه زیرساخت فیبر نوری در سطح شهر‌های استان را یک پروژه بزرگ و نوآورانه دانست و گفت: نام کرمانشاه نباید با رکورد‌های منفی گره بخورد، بلکه باید با ثبت رکورد‌هایی مانند اجرای پروژه توسعه زیرساخت فیبر نوری در تمام شهر‌های استان، نام کرمانشاه سر زبان‌ها بیفتد و این یک مطالبه جدی از شهرداران است.

مدیر ارشد استان ثبت یک رکورد در گسترش صنعت گردشگری را دیگر مطالبه مدیریت ارشد استان از شهرداران دانست و گفت: کرمانشاه یک استان چهار فصل و مملو از زیبایی‌های فرهنگی، تاریخی و همچنین یک جریان بزرگ تمدنی در حوزه اربعین است و شهرداری‌ها باید با تعریف برنامه‌های مدون از این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها برای ثبت رکورد در توسعه گردشگری استفاده کنند.

وی گفت: با امکانات سنتی فعلی نمی‌توان در توسعه گردشگری موفقیتی کسب کرد، بلکه برای جذب گردشگران نسل فردا باید شهر‌های هوشمند داشته باشیم.

وی افزود: برخی شهر‌های استان فاقد هتل هستند که می‌توان با شناسایی خانه مسافر‌های تمیز و مرتب در چارچوب یک ضوابط قانونی و رعایت استاندار‌های لازم، آن‌ها را آماده پذیرایی از مسافر کرد.  

صحرایی با تاکید براینکه شغل تنها به حوزه کارمندی ادارات محدود نمی‌شود، گفت: با اینگونه طرح‌های خلاقانه می‌توان برای بسیاری از مردم در استان شغل ایجاد کرد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.