عجیب‌ترین اختراعاتی که با سوخت هسته‌ای یا رادیو اکتیو کار می‌کنند

از زمان کشف رادیو اکتیویته در سال ۱۸۹۶، اختراعات عجیبی در جهان به ثبت رسیده که از انرژی هسته‌ای یا رادیو اکتیو استفاده می‌کنند.

یکی از عجیبترین اختراعاتی که از مواد رادیو اکتیو ساخته شده نوعی ضدعفونی کننده دست است که در آن از رادیوم استفاده شده است. دهه ۱۹۳۰ زمان عجیب بود که می‌توانستید لوازم خانگی، محصولات زیبایی و سایر دارو‌های حاوی عجیب‌ترین افزودنی‌ها مانند رادیوم و رادیو اکتیو را پیدا کنید.

از جمله این موارد، پاک کننده دست رادیومی بود که توسط شرکت رادیوم کامپاند فینیکس در نیویورک تولید شد. سازنده این ماده مدعی بود که این پاک کننده دست بسیار موثرتر و قوی‌تر از محصولات بدون رادیو اکتیو است و غیر از پوست دست هر چیز دیگری را می تواند از بین ببرد.

یکی دیگر از محصولات عجیبی که در قرن بیستم وارد بازار شده نوعی داروی حاوی مواد رادیو اکتیو بود که مخترعان آن مدعی بودند هورمون رادیو اکتیو موجود در این دارو برای بدن مفید است و به دلیل پرتو‌های یونیزان می‌تواند تاثیری مثبت روی عملکرد کلی بدن داشته باشد.

پزشکی که این دارو را به بازار عرضه کرد ادعا می‌کرد که آن می‌تواند هر بیماری از روماتیسم تا ناتوانی‌های جنسی و سرطان را درمان کند.

پس از اختراع بمب اتمی، ارتش‌های سراسر جهان با دیگر برای ساخت تسلیحات هسته‌ای رقابتی شدید داشتند. در آمریکا این رقابت به اختراع نوعی تفنگ ام ۲۹ در سال ۱۹۶۱ منجر شد که مجهز به یک کلاهک هسته‌ای کوچک ۵۱ پوندی بود. این تفنگ قادر بود کلاهک هسته‌ای را به سمت هدفی در فاصله سه مایلی شلیک کند. این سلاح، اما یک خطر واضح داشت و آن اینکه اگر در زمان شلیک گلوله باد‌ها به جهت مخالف می‌وزیدند تشعشعات هسته‌ای کلاهک رو به عقب رانده می‌شد و این می‌توانست خطرناک باشد.

ارتش آمریکا همیشه آرزو داشت که هواپیمایی نظامی در اختیار داشته باشد که بتواند با آن بمب‌های هسته‌ای را در هر جای دنیا که دلش خواست پرتاب کند. همین آرزو منجر به اختراع هواپیمای "کانور" شد که در واقع یک بمب افکن هسته‌ای با برد عملیاتی بی نهایت بود. کابین خلبان این هواپیما با یک سپر تشعشع برای محافظت از خلبانان پوشیده شده بود. این هواپیما به دلیل مشکلاتی که در طراحی آن داشت بعدها از لیست تسلیحات و تجهیزات نظامی آمریکا خارج شد.

منبع: trenddetail

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۰ ۰۴ دی ۱۴۰۱
کار خودشونه.
همه اش کار خودشونه :-)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۱۵ ۰۳ دی ۱۴۰۱
البته نتیجه میگرفتن ازاین محصولات که تبلیغ میکردن ولی غافل بودن ازعوارض خطرناکی که درآینده گریبان مصرف کنندگان رامیگرفته بایددرکناراین محصولات روی سوسکها هم!! کارمیکردن که چرادربرابر رادیواکتیو بسیار مقاوم هستند!!!
آخرین اخبار