افزایش روند جوجه ریزی در کرمانشاه

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : با تامین نقدینگی و حمایت‌های بعمل آمده روند جوجه ریزی افزایشی است.

سیروس نوروزی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه روند جوجه ریزی از ابتدای سال تا پایان مهر ۱۴ میلیون و ۶۲۵ هزار و ۷۸۷ قطعه بود گفت : این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته حدود ۱۷ درصد کاهش داشته است.

وی دلیل کاهش مقطعی جوجه ریزی را گرمای هوا عنوان کرد و گفت: موضوع تامین نهاد‌ه ها در سطح ملی تصمیم گیری می‌شود، اما با برنامه ریزی‌هایی که برای افزایش سطح ذخایر در استان کرمانشاه شده تلاش می‌شود تا در مواقع ضروری از آن استفاده کرد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه استان کرمانشاه ۱۰ درصد بیش از نیاز استان مرغ تولید می‌کند گفت: مازاد این تولیدات به استان‌های دیگر کشور ارسال می‌شود.

۵۷۶ واحد مرغداری فعال در استان کرمانشاه وجود دارد که از این واحد‌ها در هر دوره ۷۰ هزار تن گوشت سفید تولید می‌شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.