بهداشت وسلامت روانی کارمندان یکی از شاخصه های توسعه شغل

مشاور توسعه فردی و سازمانی گفت: سلامت روانی کارمندان ،در محیط کار یک برد دو جانبه بوده و باعث پیشرفت شغلی کارمندان و رشد کسب وکار مدیران می شود.

ریحانه قدردان مشاور توسعه فردی و سازمانی گفت: بهداشت روان در محیط کار شامل مجموعه ای از شرایط است ، که باعث تأمین امنیت روحی و سلامت روانی کارمند و کارگر در محیط کار می شود، این موضوع چنانچه به درستی در فضای کار مهیا شود ، می تواند فرد کارگر یا کارمند را در چالشی قرار دهد که از حداکثر ظرفیت خود توام با رضایت شغلی استفاده  و مهارتهای خود را به روز کند،توانایی های خود را محک بزند و در نهایت فرد مفیدی در محیط کار و جامعه باشد.

او افزود: توانمند سازی منابع انسانی در این امر بسیار مهم است، زیرا آموزش هایی که برای توسعه فردی کارکنان ارائه می شود، باید بتواند موج جدیدی در فرهنگسازی منابع انسانی ایجاد کند و ذهنیت،رویکرد جدید و متناسب با استانداردهای جهانی ارائه کند .

مشاور توسعه فردی و سازمانی ادامه داد: همچنین آموزش توسعه فردی به نیروی انسانی باید در مهار کردن استرس کارکنان ،مدیریت بحرانهای کسب و کار ،انعطاف به خرج دادن نسبت به تغییرات شرایط کاری و تلطیف کردن شرایط سخت برای منابع انسانی موثر باشد.

قدردان بیان کرد: برای تأمین امنیت روانی کارمندان ، مدیر باید قدرت هم ذات پنداری و همدلی موثری داشته باشد و بتواند از کارکنان خود حمایت کند و خود را در جایگاه آنها قرار دهد.چنانچه این نکته ی به ظاهر کوچک توسط مدیران رعایت شود  ،می‌تواند گام موثری در جهت القای حس خودباوری و کارآمدی برای کارکنان به ارمغان داشته باشد.

او تصریح کرد: در مقابل اگر کارکنان امنیت حرفه ای داشته باشند، طبیعتا می توانند حس تاب آوری و برقراری ارتباط موثر با سایرین اعم از همکار ،مشتری و مدیر را تجربه کرده و شاهد امنیت روانی بالا در آنها باشیم.

این مشاور توسعه فردی و سازمانی تأکید کرد: امروزه منابع انسانی به شدت درگیر چالش هایی هستند ، که اگر این چالش ها توسط کارفرما شناسایی و به آنها پرداخته نشود، سرانجام گریبان گیر او  و سازمان می شود و باعث فرسودگی شغلی و نارضایتی در کارکنان و کاهش بازدهی  سازمان خواهد شد.

قدردان اظهار کرد: تلاش در جهت بهبود شرایط حقوق و دستمزد ،فراهم کردن فضایی آرام و شاد ،ساعت کاری منصفانه و استاندارد ، فراهم کردن شرایط رشد و پیشرفت در محیط کار در تأمین رضایت شغلی و به تبع بهداشت روانی کارکنان بسیار موثر است.

او افزود: همچنین توجه ویژه به امر آموزش و توانمندسازی کارکنان ، بیمه های مکمل و سیستم های پاداش باعث ایجاد رضایتمندی شغلی در کارکنان می شود که باید مدیران بسترهای نامطلوب را اصلاح کرده و این بستر استاندارد را لحاظ  و اینگونه در جهت تأمین بهداشت روانی وجسمی کارکنان خود تلاش کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.