طرز تهیه غذای سنتی سبزوار به نام قورمه بادنجان + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش پخت قورمه بادنجان را آموزش داد.

برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت قورمه بادنجان دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

گوشت خورشتی 300 گ، پوری گوجه فرنگی 2 پیمانه، پیاز 1 عدد، بادنجان 1 کیلو، لوبیا چشم بلبلی 250 گ، رب گوجه 2 ق غ، روغن، ادویه و زعفران به میزان لازم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت قورمه بادنجان را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار