اجرای موثر نسخه نویسی الکترونیکی در ۶۵ درصد بیمارستان‌های دولتی

سرپرست دفترارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت وزارت بهداشت گفت: تعرفه گذاری از مهمترین عوامل تنظیم رفتار حوزه سلامت است.

سیدموسی طباطبایی لطفی در اجلاس معاونان درمان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور گفت: تعادل منابع و مصارف، قیمت واقعی، حق فنی یکسان از نکاتی است که در قوانین بالادستی دیده شده و قانونگذار مایل به تحقق آن ها است.

او گفت: جزء حرفه‌ای خدمات سلامت در سال جاری رشد مناسبی داشته و این رشد در راستای نزدیک شدن این جزء در بخش دولتی به خصوصی بوده است.

سرپرست دفتر ارزیابی فناوری، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت گفت: هزینه هتلینگ بر اساس درجه اعتباربخشی و نوع مالکیت مراکز محاسبه می‌شود. تعرفه ویزیت سرپایی پزشکان غیر تمام وقت و کارشناسان پروانه‌دار بخش دولتی حدود ۲۰ درصد رشد داشته است.

دکتر طباطبایی گفت: با توجه به این که محصولات دانشی، به روز و منطبق بر کتب پزشکی، دارویی، پیراپزشکی مورد استفاده کلیه دانش آموختگان حرف پزشکی و پیراپزشکی است، استفاده از این محصولات باعث ایجاد وحدت رویه فی‌مابین کلیه افراد ارائه دهنده خدمت می‌شود.

او گفت: در این فرآیند خدمات مشخص، افراد صاحب صلاحیت شناسایی و هم‌اندیشی با اساتید بورد و روسای انجمن‌های علمی و ادارات تخصصی مرتبط وزارتخانه در خصوص تدوین محصولات انجام می شود.

طباطبایی در خصوص تدوین استاندارد‌ها و راهنما‌های بالینی گفت: سیاست گذاری و اولویت بندی جهت مدیریت خدمات و دارو‌ها بر اساس هزینه اثر بخش بودن، پر تواتر و پرهزینه بودن و کاهش بار مالی نظام سلامت خواهد بود.

او گفت: محصولات دانشی، مرجع تعامل با سازمان‌های بیمه‌گر سازمان نظام پزشکی و مراجع قانونی و سازمان‌های مرتبط دیگر هستند.

دکتر طباطبایی گفت: سرویس استعلام و اصالت سنجی دارو و تجهیزات پزشکی، نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده‌های سلامت در اصالت سنجی با هدف جلوگیری از استفاده دارو و تجهیزات فاقد اصالت برای بیماران و افزایش کیفیت ارائه خدمت و ایمنی بیمار انجام می شود.

او گفت: حدود ۶۵ درصد از بیمارستان‌های دولتی به صورت موثر در حال اجرای برنامه نسخه نویسی الکترونیک و اصالت‌سنجی هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار