محققان تسلا باتری را اختراع کردند که یک قرن عمر می‌کند

گروه تحقیقاتی تسلا از طریق برخی مطالعات باتری جدیدی را اختراع کردند که با ترکیبات شیمیایی خاصی قادر است تا ۱۰۰ سال قابل استفاده باشد.

گروه تحقیقاتی باتری تسلا از مقاله‌ای درباره باتری جدید با چگالی انرژی بالا رونمایی کرد که می‌تواند ۱۰۰ سال عمر کند. این گروه تحقیقاتی در کانادا با همکاری دانشگاه دالهوسی مقاله جدیدی در مورد باتری جدید مبتنی بر نیکل منتشر کرده  و معتقد است که باتری در ترکیب با لیتیوم، منگنز و کبالت می‌تواند تا یک قرن عمر کند.

به گزارش electrek، این گروه قبلاً تعداد زیادی ثبت اختراع و مقاله در ارتباط با باتری‌ها برای تسلا تولید کرده است. این خودروساز اخیراً قرارداد خود را با این گروه تا سال ۲۰۲۶ تمدید کرد. مقاله منتشر شده در ارتباط با فعالیت‌های شیمیایی باتری مبتنی بر نیکل را توصیف می‌کند که به منظور رقابت با سلول‌های باتری LFP در طول عمر و حفظ ویژگی‌هایی که مردم در باتری‌های مبتنی بر نیکل دوست دارند، مانند برد طولانی‌تری برای رانندگی را ایجاد می‌کند.

باتری تسلا

این گروه تحقیقاتی خاطرنشان کردند که سلول جدیدی که در مقاله توضیح داده شده است، اگر در دما ۲۵ درجه سانتیگراد کنترل شود، می‌تواند ۱۰۰ سال دوام بیاورد. باتری‌های نیکل در گذشته در ترکیب با کبالت استفاده می‌شدند. اما با توجه به نگرانی‌های محیط زیستی که در ارتباط با استفاده از کبالت وجود دارد، محققان متوجه این موضوع شدند که عملکرد باتری با کمترین مقدار از این ماده یا بدون آن هم نتایج مشابهی را خواهد داشت.


بیشتر بخوانید


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
7891
۲۱:۴۲ ۱۲ تير ۱۴۰۱
خوب اینها که اینهمه زحمت کشیدند چرا دویست سال یا حداقل سیصد ساله شو نساختند؟ کاری نداره. همینطور که اونو ساختن اینارو هم بسازن. کار ان کرد که تمام کرد.
آخرین اخبار