سخنگوی وزارت امور خارجه:

نگرانی حجاج در مسئله پذیرش واکسن برکت را برطرف می‌کنیم

سعید خطیب زاده گفت: واکسن برکت و دیگر واکسن‌های ایرانی از استاندارد بالای بهداشتی و سلامت برخوردار هستند.

سخنگوی وزارت خارجه: درباره برخی اخبار منتشره در مورد واکسن‌های مورد قبول عربستان برای انجام حج گفت: واکسن برکت و دیگر واکسن‌های ایرانی از استاندارد بالای بهداشتی و سلامت برخوردار هستند و استاندارد واکسن های ایرانی به گونه‌ای است که در مقررات سفر برخی از کشورها توافقات دوجانبه مبنی بر پذیرش این واکسن‌ها صورت گرفته است.

عربستان، امسال سهمیه یک میلیون نفری برای حج تمتع تعیین کرده که براین اساس ۱۵۰ هزار نفر از حجاج داخل و ۸۵۰ هزار نفر از خارج عربستان در مناسک حج تمتع حضور خواهند داشت.

براساس اعلام سازمان حج و زیارت سه شرط پذیرش حجاج زیر ۶۵ سال بودن، واکسیناسیون با واکسن‌های مجاز اعلام شده از سوی عربستان و گواهی آزمایش منفی ابتلا به کرونا برای ورود به عربستان الزامی است.

دو روز پیش بود که صادق حسینی رئیس سازمان حج و زیارت در نشست  فراکسیون حج و زیارت مجلس گفت: عربستان واکسن برکت را نمی پذیرد که وزارت بهداشت برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفری که واکسن برکت تزریق کرده اند، باید چاره اندیشی کند و ما هم به حدود ۴ هزار نفر هم که واکسن تزریق نکرده اند، پیامک دادیم تا برای این حج واکسن بزنند.

طبق لیستی که عربستان سعودی از واکسن های مورد تایید خود منتشر کرده واکسن‌هایی مانند سینوفارم، آسترازنکا و اسپوتنیک که مورد تأیید این کشور بوده که در ایران هم برای افراد استفاده شدند که البته هیچ واکسن ایرانی از جمله برکت در این لیست قرار ندارد.

 حجاج هم باید حداقل دو دوز واکسن تزریق کرده باشند.

البته پیشنهاد وزارت بهداشت کشورمان تزریق سه دوز واکسن کرونا است که ایمنی بیشتری وجود داشته باشد.

سعید خطیب زاده در ادامه تاکید کرد وزارت خارجه از مجاری دیپلماتیک خود تلاش خواهد نمود نگرانی پیش‌آمده برای برخی حجاج را در اسرع وقت با هماهنگی مقامات مسئول عربستان مرتفع نماید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ایرانی
۱۶:۰۶ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
آقای مهدی که ساعت ۶ و ۴۸ دقیقه کامنت گذاشتی اولا برات متاسفم که ملاک بدبخت بیچاره بودن برات کشور های همسایه و البته در مواردی هم زبان مون هست دوما مجارستان که کشور اروپایی برکت رو برای سفر تایید کرده و نیکاراگوئه که کشوری آمریکایی هم چند صد هزار دوز خریداری کرده
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۹:۰۰ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
خلایق هر چه لایق
بنده دو دوز برکت زده بودم، چند روز در اورژانس کرونایی ها از یک کرونایی بدون ماسک گذاری مناسب، نگهداری می کردم و خوشبختانه مبتلا نشدم تا امروز. حتی در اوج گیری کرونا دلتا.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۲ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
بنده خدا یعنی چی از مجاری دیپلماتیک پیگیری میکنید
چرا با جان افراد معامله میکنید/
شماها کی بودید؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۴ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
اتم مورد نیازه برا مراکز درامدزای عربستان
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۰۶:۴۸ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
اگر استاندارد بالای جهانی داره واکسن برکت پس چرا هیچ کشوری حتی افغانستان هم قبولش ندارن و حتی یک دوز واکسن هم نتونستین بفروشین؟؟؟
البته به سوریه و لبنان هم نتونستین بفروشین حتی عراق.پس خودتونو گول نزنین و مردم رو وی فرض نکنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۱۴ ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱
سلام ،

اگر سازمان جهانی تامین واکسن آن را تایید کرده است ،
این واکسن مشکلی ندارد ،

پیمان اشراقی.
آخرین اخبار