کشت گیاه کارلا و تولید پودر گیاهی برای درمان دیابت در اصفهان

مدیر عامل یک شرکت فناور و عضو انجمن شرکت‌های دانش بنیان اصفهان از راه‌اندازی گلخانه کشت گیاه کارلا در اصفهان خبر داد.

غلامحسین نصوحی گفت: کارلا گیاهی یک ساله از خانواده کدوئیان و بومی مناطق گرمسیری کشور‌های آسیای شرقی با ظاهری شبیه به خیار با سطحی کنگره دار و همانند پوست سوسمار و دارای طعم تلخ مزه است که تمام قسمت‌های این گیاه شامل ریشه، ساقه، برگ، میوه و بذر آن مصارف غذایی و دارویی فراوان دارد.

در ایران به علت تلخی میوه، تازه خوری آن با استقبال روبرو نیست و بنا براهمیت خواص غذایی و دارویی این گیاه و اصلاح الگوی ذائقه آحاد جامعه و برای سلامتی بیشتر، اکنون توانسته‌ایم با فراهم کردن شرایط اقلیم استوایی مورد نیاز، تولید این گیاه را درگلخانه به سرانجام برسانیم.

او می‌گوید: گرمای تابستان بهترین زمان کشت این گیاه است که توانسته‌ایم این محصول را در گلخانه کشت دهیم.

نصوحی می‌گوید این محصول درمانی برای دیابت است که این گیاه در کشور‌های آسیای شرقی و آمریکای مرکزی به عنوان یک نوع سبزیجات خوراکی و یک گیاه دارویی در درمان بسیاری از بیماری‌ها از جمله دیابت استفاده می‌شود، از این رو در صدد تولید این گیاه برآمدیم.

او یکی از خواص گیاه کارلا را وجود مقدار زیادی ویتامین ث در آن دانست و گفت: همچنین نوع دیگری از آن سرشار از ویتامین آ است. ارزش دارویی کارلا برای تنظیم و کنترل دیابت و مبارزه با بیماری‌ها، موجب شده تا توجه دانشمندان سراسر جهان را به خود جلب کند. اخیراً بذر یکی از ارقام کارلا از هندوستان وارد ایران شده و برای مصارف دارویی کشت شده است و می‌توان گفت تولید کارلا در مناطق گرمسیری ایران مثل سیستان و بلوچستان و هرمزگان و بوشهر امکان دارد و امیدواریم کشت این گیاه که در درمان دیابت بسیار مؤثر واقع شده است، با موفقیت انجام شود و ایرانیان بتوانند از آن برای سلامتی خود استفاده کنند.

گیاه کارلا را می‌توان به روش ارگانیک تولیدکرد. کم توقعی به کودها، رشد و تولید در شرایط خیلی گرم و مرطوب و وجود ترکیباتی که خاصیت ضد میکروب، باکتری و ویروس که از رشد و طغیان آفات و بیماری‌ها جلوگیری می‌کند، درنتیجه این شرکت در طول دوران تولید از هیچگونه آفت‌کشی استفاده نکرده و از کود‌های بیولوژی نیز استفاده کرده است.

نصوحی گفت توصیه می‌شود این محصول به‌صورت دم نوش گیاهی مصرف شود. اکنون در معدودی از کشور‌ها فرآورده‌های این گیاه به‌صورت قرص و کپسول نیز تولید و به دیگر کشور‌ها صادر می‌شود.

مدیرعامل شرکت تعاونی توسعه گیاهان دارویی «ایستا قند» می‌گویدزمین شناسان اعتقاد دارند که عمر این گیاه بیش از ۲ میلیون سال است همچنین خواص کارلا می‌تواند بر روی بخش‌های زیادی از بدن تأثیر بگذارد. اگر شما دندان‌های خود را با جیوه پر کرده باشید، در معرض اشعه رادیو اکتیو قرار گرفته‌اید، حتما در بدن فلز سنگین دارید که یکی از مهم‌ترین عوامل برای سم زدایی فلزات سنگین و حفظ سلامتی بدن این است که کارلا اجازه نمی‌دهد تا آن‌ها جذب بدن شوند و مصرف منظم کارلا حتی می‌تواند باعث جلوگیری از تجمع فلزات سنگین در بافت‌ها و اندام‌های نرمال بدن شود.


منبع:ایسنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.