خاندوزی:

شرکت‌های خصوصی سازی شده را بعد از واگذاری رها نمی‌کنیم

وزیر اقتصاد گفت: خصوصی سازی برای ما ابزاری است تا بنگاه‌ها بعد از واگذاری، کارآمدتر و با سودآوری بالاتر اداره شوند، بنابراین نباید خصوصی سازی را مترادف با رهاسازی در نظر گرفت.

خاندوزی گفت: متاسفانه بخش بزرگی از تجربه تلخ برخی از واگذاری‌های صنعتی در دهه گذشته ناشی از همین سیاست رهاسازی به جای خصوصی سازی بوده است.

به گفته او، بعد از دستور رئیس جمهور مبنی بر اینکه تدارک و آماده سازی بنگاه‌های در شرف واگذاری باید پیش از خصوصی سازی دنبال شود، لازم است تا پس از واگذاری نیز، مسئولیت دستگاه‌های تخصصی و مادر تخصصی ادامه پیدا کند. بنابراین، در برنامه پیشنهادی خصوصی سازی دولت، حتما شروطی را در خصوص دوران پس از واگذاری بنگاه‌ها در قرارداد واگذاری‌ها لحاظ خواهیم کرد.

او گفت: دستگاه‌های اجرایی دولتی برای حمایت از بنگاه‌های حوزه خود در حوزه صنعت، معدن، نفت، انرژی و ... تدابیر و راهکار‌هایی را داشتند که پس از واگذاری تمام آن‌ها به یکباره قطع می‌شد و باعث می‌شد که یک شرکت تولیدی یا صنعتی خوب به سرعت فرآیند افول خود را طی کند. اما از این به بعد دستگاه‌های اجرایی باید مکلف باشند که تدابیری را در دستور کار قرار دهند تا کارآمدی بنگاه ادامه پیدا کند. همچنین دستگاه‌ها موظف اند گزارش سالانه مستمر نسبت به وضعیت بنگاه‌ها پس از خصوصی سازی را به وزارت اقتصاد و دولت ارائه دهند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۸ ۱۳ اسفند ۱۴۰۰
باید 30درصد شرکت های خصوصی سازی شده در اختار دولت 70درصد در اختیار بخش خصوصی درصورت عمل نکردن به قانون وتعهدات عملی وقانونی برعکس شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۶ ۱۲ اسفند ۱۴۰۰
با خودمونی سازی مخابرات این شرکت به روزی افتاده که حقوق پرسنل رو هم نمیتونه بده باید قبلا به فکرش می افتادید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۸ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰
کار تولیدجنم خاصی را میخواهد که در افرادی در هر کوچه و خیابانی یافت نمیشود حتی اگر آن شخص تمام وکمال پول خرید را داده باشذ اما از جنس آن کار نباشد با هر فراز و نشیبی سلب مسولیت کرده همه را به باد فنا میدهد حال میخواهد میلیاردر باشد! تا شخصی با تجربه و استخوان خورد کرده و از جنس آن حرفه و شغل نباشد ودرد وخوندل کارگر زحمتکش بی بهره واطلاع باشد اجرای بی برنامه وحساب و کناب و سراسیمه این قانون دوباره ته هش آب در هاون کوفتن میشود وبه باد فنا دادن سرمایه های ملی و بیت المال و عواقب اجتماعی آن دست به گریبانید نازه اگر نفس کار سالم باشد و مثل سابق از مدل بذل و بخششی وبریز و بپاشید قبل عمل نخواهیم بکنیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۱ اسفند ۱۴۰۰
در حد حرفه باید قاطع برخورد شود با جریمه های سنگین
آخرین اخبار