بالگرد اس اچ و هواناو به ناوگان پروازی هوادریا نداجا الحاق شد/ ناوشکن الوند به نداجا پیوست + عکس

بالگرد SH۳D - ۳۱۶، هواناو BH.۷ و هواپیمای فرند شیپ به ناوگان پروازی هوادریا نداجا الحاق شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، صبح امروز یکشنبه مراسم الحاق دو بالگرد SH۳D و دو فروند هواپیمای فرند شیپ و هواناو با حضور رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش امیر دریادار حبیب‌الله سیاری در بندرعباس برگزار شد.

با ۸۲ هزار و ۱۹۲ نفر ساعت تلاش متخصصان هوادریا نیروی دریایی راهبردی ارتش و متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور، بالگرد SH۳D، هواپیمای فرندشیپ F۲۷ و هواناو (هاورکرافت) BH۷ الحاق شد.

متخصصین هوادریا نداجا با ۱۱۰۰۰ نفر ساعت تلاش مداوم بر روی بالگرد SH۳D این بالگرد رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.

لازم به ذکر است که متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور با ۲۹۴۹۲ نفر ساعت کار مداوم بر روی هواپیمای بال ثابت F۲۷ این هواپیمای رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.

همچنین متخصصین حوزه هواپیمایی و دفاعی کشور با ۸۴۷۰۰ نفر ساعت کار مداوم بر روی هواناو (هاور کرافت) BH۷ این هواناو رزمی دریایی را بهسازی و نوسازی کامل کردند.

بالگرد اس اچ و هوانا به ناوگان پروازی هوانیروز نداجا الحاق شد

ناوشکن الوند پس از بهسازی کامل بار دیگر به نداجا ملحق شد

ناوشکن الوند صبح امروز پس از انجام ۴۶ هزار ساعت بهسازی و نوسازی با حضور امیر دریادار سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران و امیر دریادار شهرام ایرانی فرمانده نداجا بار دیگر به ناوگان رزمی نیروی دریایی ارتش ملحق شد.

به گفته امیر دریادار سیاری، با توجه به تدابیر مقام معظم رهبری مبنی بر دادن عمر انقلابی به تجهیزات دفاعی، ناوشکن الوند توسط متخصصین کارخانجات نیروی دریایی راهبردی ارتش با نصب و ارتقای سامانه‌های دفاعی سطحی و زیرسطحی بار دیگر در خدمت نیروی دریایی ارتش قرار گرفت.

همچنین صبح امروز تعداد چهار فروند زیردریایی مرطوب السابحات ۱۵ به توان رزم نیروی دریایی راهبردی ارتش ملحق شد.

صبح امروز و در جریان حضور امیر دریادار سیاری در بندرعباس، سه فروند بالگرد SH3D هواپیمای فرندشیپ F27 و هواناو(هاورکرافت) BH7 پس از بازسازی و تعمیرات اساسی بار دیگر در خدمت سازمان رزم نیروی دریایی ارتش قرار گرفتند.

ناو الوند نخستین ناومحافظ‌ کلاس سام نیروی دریایی ایران است که در سال ۱۹۶۷ در کارخانه بریتانیایی ووسپر تورنیکرافت به سفارش ارتش ایران تولید و در ۱۹۷۱ به نیروی دریایی ایران پیوست.

این ناوچه در ۲۲ فوریه سال ۲۰۱۱ با وارد شدن به کانال سوئز و حرکت به سمت سوریه برای شرکت در یک مانور مشترک خبرساز شده بود و حالا بار دیگر با نوسازی و توسعه تجهیزات آن که با اتکای به دانش بومی انجام گرفته است، بار دیگر در خدمت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران قرار گرفت.

ناوشکن الوند

انتهای پیام/ب

برچسب ها: نیروی دریایی ، ارتش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۰۸ ۲۶ دی ۱۴۰۰
درود