توافق روسیه و چین برای ایجاد مکانیسم مالی مستقل

رؤسای جمهور روسیه و چین برای ایجاد مکانیسم مالی مستقل در دیدار مجازی خود توافق کردند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از الجزیره، کاخ ریاست‌جمهوری روسیه اعلام کرد این کشور پیشنهادات خود را در خصوص تضمین‌های امینتی به آمریکا ارائه داده و اکنون آماده است تا آن‌ها را به صورت علنی مورد بحث قرار دهد.

کرملین با اشاره به گفت‌وگوی مجازی میان «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه و «شی جین پینگ» همتای چینی‌اش اعلام کرد: پوتین و شی، در دیدار مجازی خود توافق کردند یک مکانیسم ارتباط مالی مستقل ایجاد کنند که از دیگر کشور‌ها تاثیر نپذیرد. دو طرف در طول مذاکرات تاکید کردند که توافق آکوس میان آمریکا، انگلیس و استرالیا توازن هسته‌ای را تضعیف می‌کند.

رئیس جمهور چین همچنین بر حمایت خود از ابتکار روسیه در زمینه تضمین‌های امنیتی تاکید کرد.

که مسکو پکن را در خصوص پیشرفت تماس‌های خود با واشنگتن و ناتو درباره تضمین‌های امنیتی در جریان گذاشته‌ایم. همچنین  پوتین و رئیس جمهور چین از تحرکات واشنگتن در تغییر نقشه محدوده آسیای شرقی و اقیانوسیه ابراز نگرانی کردند.

بر اساس گزارش منابع روسی رئیس‌جمهور چین بعد از سخنان پوتین و قرار گرفتن در جریان آخرین تحولات اتفاق افتاده میان روسیه و ناتو از مسکو و از ابتکار پوتین برای انجام مذاکرات با کشور‌های عضو ناتو حمایت کرده و اعلام کرد پکن نگرانی‌های مسکو را درک می‌کند.

در همین راستا سرگئی ریابکوف، معاون وزیرخارجه روسیه اظهار نظر مقامات آمریکایی درباره اعزام نظامیانشان به شرق اروپا تاکید کرد:« این سخنان سبب افزایش اظهار نظر‌های تنفرآمیز و احساسات ضد روسی می‌شود. اظهار نظر‌های کاخ سفید موجب می‌شود تا حس انتقامجویی مقامات اوکراین تقویت شود.»

سخنان ریابکوف واکنشی به اظهار نظر جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید است که گفته بود اگر شرایط در موضوع اوکراین پرتنش شود، واشنگتن امکان اعزام نظامیان خود به شرق اروپا را بررسی می‌کند. ریابکوف ساعاتی قبل از دیدارش با کارن دانفرید، معاون وزیر امور خارجه آمریکا در مسکو اظهار داشت که انتظار می‌رود واشنگتن پیشنهاد‌های مسکو را درباره ضرورت تضمین‌های امنیتی برای توسعه نیافتن مسکو در شرق، مورد توجه قرار دهد.

رئیس‌جمهور روسیه امروز (چهارشنبه) با همتای چینی خود به صورت مجازی گفت‌وگو کرد و روابط مسکو_پکن را یک الگوی واقعی برای قرن بیست‌ویکم خواند. پوتین همچنین بعد از تحریم المپیک زمستانی پکن از سوی چندین کشور از جمله آمریکا اعلام کرد در افتتاحیه این بازی‌ها شرکت خواهد کرد، زیرا با سیاسی کردن ورزش مخالف است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۹ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
روسیه و چین دو تا کشور نامرد که جز به فکر منافع مردم خودشون نیستند، البته به عکس مسئولین عزیز خودمون که به فکر همه هستند بجز منافع مردم خودشون.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۰ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
اینها صدای شکستن نظام سلطه دلار بر سیستم مالی و پولی بین المللی است که پس از برتون وودز بر بازارهای جهانی حاکم شده بود . تلاشهای مشابهی اما با آهنگ ضعیفتر را از اتحادیه اروپایی و خصوصا آلمان شنیده می شود .
صداهایی که توسط اندیشیده های آمریکایی نیز شنیده شده و هشدارهایی نیز در این زمینه داده اند . اگر روند کسری تراز های وحشتناک آمریکا تداوم داشته باشد که عملا ذخایر ارزی کشورها را با خطر جدی مواجه کرده و استفاده ابزاری سیاسی آمریکا از سلاح دلاار در بازارهای مالی تداوم داشته کشورهای بیشتری به این مسیر می پیوندند و یا به آن فکر خواهند کرد .
Canada
ناشناس
۱۹:۳۳ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
بهترین تصیمیم را گرفته اند
همه کشورها باید همین تصیمیم را بگیرند
پول مشترک
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۰۷ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
خیلی عالی ‌.باید کشورهای دیگر هم بپیوندند اینجوری دو بلوکه می شوند .وکشورهای تحریمی می توانند راحت مبادله کنند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۲ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
موفق نمیشه... هر اقدامی در مقابل سلاحی خانه خراب کن بنام دلار آخرش پوچه
Germany
ناشناس
۱۷:۵۵ ۲۴ آذر ۱۴۰۰
دو تا کشور به درد نخور و منافع طلب
آخرین اخبار