یگان‌های پدافندی چگونه نمایش انگلیسی را به آتش کشیدند؟

آزمایش موفقیت آمیز سامانه پدافندی در آستانه دور هشتم مذاکرات هسته‌ای برای لغو تحریم‌ها در وین، حامل پیام روشنی برای آمریکا و چند کشور اروپایی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، شنبه شب موشک پدافندی در آسمان شهر بادرود نزدیک به تأسیسات هسته‌ای نطنز با موفقیت یک هدف هوایی را سرنگون کرد. امیر شاهین تقی‌خانی سخنگوی ارتش به تشریح جزییاتی از این ماجرا در تست سامانه‌های پدافندی پرداخت؛ همچنین فرمانده پدافند هوایی نطنز از ارزیابی و آمادگی میدانی سامانه‌های دفاعی در مناطق حساس کشور خبر داد. آزمایش پدافندی اخیر در منطقه بادرود باهدف پیشگیری از دسیسه خارجی صورت گرفته و نشانه‌ای از دست برتر نظامی ایران در تحرکات حادثه‌ساز دارد. چشمان تیزبین یگان‌ها و مدافعان حریم کشور به‌صورت شبانه‌روزی در حال رصد و ارزیابی است و پدافند هوشمند هر اقدام خرابکارانه را به‌صورت آنی و سخت پاسخ خواهد داد.

اما تست پدافندی در نطنز اهمیت بین‌المللی نیز دارد. آزمایش موفقیت آمیز سامانه‌های پدافندی در آستانه دور هشتم مذاکرات هسته‌ای برای لغو تحریم‌ها در وین، حامل پیام روشنی برای آمریکا و چند کشور اروپایی است. فروردین‌ماه امسال و در آستانه مذاکرات هسته‌ای در گرند هتل وین؛ لوید آستین وزیر دفاع آمریکا به سرزمین‌های اشغالی سفر و با مقامات رژیم صهیونیستی دیدار کرد. بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر وقت رژیم اسرائیل در نشست خبری با وزیر دفاع آمریکا مدعی اقدام‌های تروریستی از سوی ایران شد و در زمینه برنامه هسته‌ای گفت: «ایران کماکان به برنامه هسته‌ای خود ادامه می‌دهد. ما اجازه نخواهیم داد ایران سلاح هسته‌ای داشته باشد؛ ایران هنوز تهدید علیه ما و جهان است.» پس‌ازآن ملاقات حادثه‌ای خرابکارانه در مجتمع غنی‌سازی شهید احمدی روشن (نطنز) رخ داد که خوشبختانه صدمات انسانی و آلودگی به دنبال نداشت.

پس از آن اتفاق محمدجواد ظریف وزیر وقت خارجه به مجلس رفته و اعلام کرد که در نطنز «تروریسم هسته‌ای» رخ‌داده است. در آن رویداد واکنش ایران استفاده از این تهدید به یک فرصت با جایگزینی سانتریفیوژ‌های جدیدتر با توان بالاتر به‌جای سانتریفیوژ‌های نسل اول بود. ایران در تحرکی قابل‌توجه از یک مجموعه ۱۵۳ عددی از سانتریفیوژ‌های IR-۴ در کنار آبشار ۱۶۴ عددی از سانتریفیوژ‌های IR-۶ برای غنی‌سازی تا ۶۰ درصد رونمایی کرد.

اما اتفاق عجیب دیگری نیز روی داد! در آن روز‌ها مقامات دولت روحانی تنها رژیم صهیونیستی را به‌عنوان عامل خرابکاری معرفی کردند؛ درحالی‌که اقدامات خرابکارانه دشمن در تأسیسات هسته‌ای ایران توسط مثلث آمریکا، اسرائیل و برخی دولت‌های اروپایی برنامه‌ریزی شده بود. به‌عنوان نمونه در تیرماه سال ۹۹ نشریه دیلی‌بیست در گزارشی فاش کرد که دستور حمله سایبری به سیستم کامپیوتری تأسیسات هسته‌ای نطنز توسط شخص باراک اوباما صادر شده است. همچنین وب‌سایت خبری یاهونیوز نیز در گزارشی نوشت: حمله استاکس‌نت، با درخواست سازمان‌های جاسوسی آمریکا و اسرائیل و مشارکت هلند، انگلیس، آلمان، و فرانسه عملیاتی شده است.

در این گزارش از یک مهندس اجیرشده (عامل مزدور داخلی) توسط سرویس اطلاعاتی هلند، به عنوان عامل نفوذی سیا و موساد نام برده و تصریح شده بود فرد نفوذی، داده‌های حساس برای ورود بدافزار استاکس‌نت به تاسیسات نطنز را در اختیار واشنگتن قرار داده و سپس به وسیله یک حافظه فلش بدافزار را وارد تاسیسات کرده است.

پیام تست سمانه پدافندی در منطقه بادرود به وین 

اقدام پیش دستانه فرماندهی پدافند در تست سامانه‌های محافظ تاسیسات هسته‌ای پیام روشنی برای طرف غربی دارد:

۱- جمهوری اسلامی ایران با استفاده از یک سیستم هوشمند اقدامات میدانی دشمن را رصد می‌کند؛ پس از خرابکاری در نطنز روزنامه صهیونیستی «جروزالم پُست» از تدارک و برنامه‌ریزی طولانی برای این حمله خبر داد. این روزنامه چاپ فلسطین اشغالی مدعی شد که حمله به تأسیسات کلیدی ایران در نطنز از مدت‌ها قبل از مذاکرات هسته‌ای در وین تدارک و برنامه‌ریزی‌شده بود. تست موشکی اخیر میزان سطح آمادگی دفاعی کشورمان در برابر هر اقدام مشابه را به رخ حریف کشید.

۲- مقامات دولت روحانی پس از حادثه نطنز در فروردین‌ماه با پاک کردن رد دست آمریکایی‌ها، آدرس غلط دادند؛ به‌عنوان‌مثال اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی بدون اشاره به رویکرد منفعلانه دولت تدبیر در سیاست خارجی با تطهیر آمریکا و اسرائیل، نهاد‌های داخلی را مورد هجمه قرار داده و گفت: باید دستگاهی که مسئول بوده جلوی اقدامات دشمن را بگیرد و در این زمینه توفیقی به دست نیاورده است بازخواست شود و مردم باید بدانند که منابع، اعتبار و حیثیت کشور خرج چه اقداماتی می‌شود. تست موفقیت‌آمیز سامانه‌های پدافندی نشان داد که دوران پاک‌سازی دست خارجی‌ها در حوادث خرابکارانه به پایان رسیده و ایالات‌متحده آمریکا مسئول اصلی هر اقدامی در آینده است. وزیر خارجه آمریکا نمی‌تواند به‌صورت هم‌زمان عملکرد ترامپ را نقد کرده، اما راه او را برود؛ مسئولیت زنجیر کردن رژیم صهیونیستی با واشنگتن است؛ در صورت رها شدن آن عواقب امنیتی آن با خود آمریکایی‌هاست.

۳- تجربه به ما ثابت کرده است که اقتدار، ضامن امنیت است. با توجه به نقش آشکار آمریکا، اسرائیل و برخی دولت‌های اروپایی در اقدامات خرابکارانه در تأسیسات هسته‌ای؛ هرگونه تحرک ضد ایرانی با مجازات سخت متناسب با آن عمل روبرو خواهد شد.

۴- نتایج مذاکرات وین هفت برای لغو تحریم‌ها نشان داد که کشور‌های اروپایی (با مشاوره آمریکا) دستشان در برابر ایران به‌شدت خالی است و دچار سرگیجه شده‌اند. پر بودن دست دیپلمات‌های ایرانی باعث شد که آن‌ها درخواست فرصت و تنفس کرده تا برای مشورت به پایتخت‌های خود بروند! درصورتی‌که در این مدت کوتاه تا آغاز مذاکرات اقدامی غیرقانونی از سوی دشمن علیه منافع ایران روی دهد؛ فرصت مذاکره برای غربی‌ها ازدست‌رفته و «مشت در برابر مشت» و «چشم در برابر چشم» تنها گزینه روی میز است.

پیام تست سمانه پدافندی در منطقه بادرود به وین 

۵- دشمن به‌خوبی می‌داند که هرگونه اخلال در مذاکره به ضررش بوده و ایران را در موقعیت برتر قرار می‌دهد. روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشته است که ساختار فشار حداکثری شکست‌خورده و ایران نه‌تن‌ها تحریم‌ها را بی‌اثر کرده، بلکه به پیشرفت‌های مهم هسته‌ای دست‌یافته است. شب گذشته اقتدار امنیتی ایران پیش چشم آمریکایی‌ها به نمایش درآمد. مثلث پیشرفت علمی؛ اقتدار دفاعی و چندجانبه گرایی دیپلماتیک؛ آمریکا و اروپایی‌ها را به‌شدت در تنگنا قرار داده است.

۶-آمریکایی‌ها گمان می‌کنند که با توسل به رژیم صهیونیستی (طرح پلن B) می‌توانند، زیاده خواهی خود را روی میز مذاکرات به ایران تحمیل کنند. واقعیت آن است که این فضای مبهم برای ترساندن تهران درونش خالیست و واشنگتن پیش از این ابزار‌های فشار را خرج کرده است. تیم دیپلماتیک بایدن باید درک کند که هم اکنون در اتمسفر سال ۲۰۱۵ به سر نبرده و این جمهوری اسلامی ایران است که طرح مذاکره پیشنهاد می‌دهد و نه برعکس!

۷- پیش از آغاز مذاکرات در وین؛ «لیز تراس» و «یائیر لاپید» وزاری خارجه انگلیس و رژیم صهیونیستی در یادداشتی مشترک در روزنامه تلگراف ادعا‌هایی گزاف علیه پیشرفت‌های هسته‌ای ایران منتشر کرده تا هم‌گرایی دیپلماتیک و عملیاتی غرب و رژیم صهیونیستی را نمایش دهند؛ جالب آنکه در سومین شب از مذاکرات هسته‌ای برای لغو تحریم‌ها یک چهره نام‌آشنا برای ایرانیان سعی کرد مسیر مذاکرات را دچار تشنج کند. در عکس‌های منتشرشده از آن دیدار رابرت مک ایر سفیر سابق انگلیس در تهران و عامل یکی از اغتشاشات خیابانی روبروی باقری کنی رئیس هیئت نمایندگی ایران نشسته و بیش از آنکه نماینده لندن در نشست باشد؛ نقش مأمور صهیونیست‌ها را بازی کند. این نمایشنامه انگلیسی شب گذشته توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در یگان‌های پدافندی دود شد و به هوا رفت!

 

منبع: مشرق

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
اذل
۰۶:۱۵ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
فعلا دلار را دریابید جیب ملت خالی شده دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
جوحه رو آخر پاییز میشمارن . هنوز زود برای کارهای شما نمره داد باید ببینیم نسبت به آقایون قبلی چند چندین لطفا شما هم از خودتان تعریف و تمجید نکنید فعلا هم که دلار مرز ۳۰ هزار تومان رد کرده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
دغدغه من و مردممون حمله خارجی نیست بلکه حمله از داخله، نفتالی بنت تازگیا گفت توی حمله به نطنز ده تا دانشمند ایرانی به ما کمک کردند این واقعا جای بسی تأملی وقتی برنامه اتمی ما اینقدر دشمن داره اول چرا نباید تمامی نیاز های دانشمندامون تأمین بشه تا تبدیل به مزدور نشن؟ دوما چطور به این راحتی پهپاد مواد منفجره مینداخته توی محوطه تاسیسات و بدون سروصدا توسط نفوذی ها جمع اوری میشده و سوما چطوری مواد منفجره ی دیگه از طریق جاسازی توی غذا وارد تاسیسات نطنز شده و از چشم نیروهای امنیتی پنهان مونده؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۲ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
تاوان ماجراجویی شما را مردم میدهند این واقعیت روز جامعه ما است.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
یاد اوایل برجام افتادم که درست چند روز بعد از برجام موشک آزمایش کردیم و برجام نافرجام شد الانم یه چیزی آزمایش کنین که دلار بشه 50 تومن منتظریم :)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۳ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
درود بر دانشمندان پدافند ایران زمین.
خسته نباشید خدا قوت.
آسمان ایران نورانی است به اندیشه طلاییتان
Iran (Islamic Republic of)
بختیاری
۲۲:۳۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
پدافند همیشه بیدار و هوشیار و باهوش آرزوی هر کشور و مردمی است.
به امید برتری و سروری پدافند ایران در جهان.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
شاهنامه آخرش خوش است. باید دید سرانجام کار و عاقبت کار چه می شود، فعلا که عوامل مزدور از خارج و داخل کارشکنی می کنند تا توافق رقم نخورد، انشاالله که پایداری در مقابل دشمن جواب می دهد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
خب اگه بخوان از راه دور بزنن با موشک بالستیک اونوقت چکار میکنین
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۰ ۱۶ آذر ۱۴۰۰
با پدافند موشک بالستیک هم قابل رهگیری و انهدام است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
اون مسلسله؟!
Iran (Islamic Republic of)
حسن
۲۱:۵۹ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
سلام چرا اینقدر مسئله را پیچیده کردی اینقدر گفتی که اصل مطلب بیان نشد اگه بهجای حواشی به متن توجه بشه فکر کنم بهتر باشه ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
اقتدار یعنی همین!!! ما در گرفتن حق مسلممون و لغو کامل و یکباره ی تحریم ها نه از کسی اجازه میگیریم و نه از کسی می ترسیم!!!!!!! دوره ی عکس یادگاری گرفتن با دشمنان ملت گذشته!!!!!!!!! دوره ی فشل بازی گذشته!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۱ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
نبرد واقعی بسیار پیجیده تر و سخت هست .و در ضمن پرهزینه.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۶ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
باید چند تا اف ۲۲ و اف ۳۵ غنیمت بگیریم، پدافندو رو اونا آزمایش کنیم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۱۵ آذر ۱۴۰۰
ایران ابرقدرت شده.