در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

بازگشایی مدارس اتفاق جدیدی در حوزه نوشت افزار ایرانی اسلامی رقم نزد

یقینی گفت: میزان تاثیر بازگشایی مدارس در فروش نوشت افزار به ده درصد می‌رسد که این میزان، آمار تاثیرگذاری در این بازار نبوده است.

محمد یقینی، دبیرمجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه اقبال مردم در این سال‌ها باعث شد، جریان تولید نوشت افزار ایرانی اسلامی قوت پیدا کند اظهار کرد: بدون اقبال مردم به نوشت افزار ایرانی اسلامی، جریان تولید این نوشت افزار پیش نمی‌رفت و به یک فعالیت حاکمیتی پرفشار تبدیل می‌شد. آنچه در قلب بازار نوشت افزار مشاهده می‌کنیم، استقبال مردم از نوشت افزار ایرانی اسلامی است.

وی ادامه داد: بازگشایی مدارس اتفاق ویژه‌ای در بازار نوشت افزار ایرانی اسلامی رقم نزد و موج جدیدی در زمینه تهیه نوشت افزار ایجاد نکرد. میزان تاثیر بازگشایی مدارس در فروش نوشت افزار به ده درصد می‌رسد که این میزان، آمار تاثیرگذاری در این بازار نبوده است.

دبیرمجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی بیان کرد: تاثیر نگذاشتن بازگشایی مدارس در تهیه نوشت افزار ایرانی اسلامی می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از یک سو مدارس آنچنان که باید و شاید باز نشده‌اند، از سوی دیگر خانواده‌ها به بازگشایی مدارس اعتماد ندارند. در این میان تعدادی در اوایل مهر ماه نوشت افزاشان را تهیه کردند و نیاز دارند دوباره این کالا را بخرند. از سوی دیگر برخی توان مالی لازم برای تهیه دوباره نوشت افزار را ندارند.

یقینی با اشاره به اینکه نوشت افزار‌های ایرانی اسلامی توانسته اند، نیاز بازار  به این کالا را تامین کنند ابراز کرد: در برخی اقلام نوشت افزار نه تنها کمبود نداریم بلکه می‌توانیم صادرکننده باشیم، چون دو برابر نیاز کشور تولید می‌کنیم. نیاز کشور در زمینه محصولات کاغذی پیش از شیوع بیماری کرونا در کشور ۱۵۰ میلیون بود و هم اکنون ۳۰۰ میلیون محصول کاغذی تولید می‌کنیم. میزان تولید ما در خودکار دو برابر نیاز کشور، در پاک کن یک و نیم برابر، در زمینه محصولات تلقی و کیف و جامدادی هم به همین منوال است.

وی اظهار کرد: در زمینه برخی محصولات نوشت افزار باید به صادرات فکر کنیم تا هم تنوع محصولات را افزایش و هم مسیر رشد را ادامه دهیم. میزان مصرف نوشت افزار ایرانی اسلامی در بازار به بیش از ۸۰ درصد می‌رسد. این میزان در زمینه خودکار ۹۰ تا ۹۵ درصد، در زمینه‌های دفتر و محصولات تلقی به بیش از ۹۵ درصد می‌رسد. میزان مصرف کیف و جامدادی ۸۰ درصد است. برخی محصولات مانند اقلام اداری از جمله پانچ، منگنه، سوزن منگنه و برخی انواع چسب را در کشور تولید نکردیم. جای دارد در زمینه محصولات دیگر در مسیر صادرات قرار بگیریم.

یفینی ادامه داد: مسیر صادرات نوشت افزار‌های ایرانی اسلامی از سه چهار سال پیش آغاز شده  و به مزیت نسبی در زمینه قیمت و کیفیت رسیدیم به طوری که می‌توانیم با محصولات چینی و هندی که بازار منطقه را در دست دارند رقابت کنیم. در سه سال گذشته مسیر صادرات بسیار سخت بود. به تازگی دولت به بحران ارزی پی برده است، از این رو روی صادراتی که برای کشور ارزآور باشد، تمرکز می‌کند. این کار زمان‌بر است. 

دبیرمجمع نوشت افزار ایرانی اسلامی بیان کرد: مسیر صادرات نوشت افزار ایرانی اسلامی را آغاز کردیم، امیدواریم در دو سال آینده میزان آن را اعلام کنیم و بتوانیم حداقل در کشور‌های حاشیه‌ای و منطقه مزیت قیمتی و کیفی داریم از تمام موارد تسهیلگر برای این امر استفاده کنیم. از جمله مواردی که با مشکل مواجه هستیم می‌توان به بحث حمل و نقل اشاره کرد. با تسهیل در این امر می‌توان اتفاقات عجیب و غریبی را در زمینه صادرات نوشت افزار رقم زد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار