اسکندری خبر داد؛

۱۶ نیروگاه مجاز به استفاده از سوخت مازوت هستند

معاون راهبری تولید برق حرارتی گفت: در حال حاضر از ۱۲۳ نیروگاه در کشور، فقط ۱۶ نیروگاه مجاز به استفاده از سوخت مازوت هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، ناصر اسکندری معاون راهبری تولید برق حرارتی کشور در نشست خبری بیست و یکمین نمایشگاه صنعت برق کشور گفت: برق کشور با موجود زنده‌ای به نام نیروگاه زنده است و حساسیت ما این است که باید پیوسته به آن توجه کنند، ما ماده اولیه سوخت را می‌گیریم و انرژی الکتریکی را تحویل می‌دهیم.


بیشتر بخوانید


او ادامه داد: ما در تابستان پیک مصرف را و در زمستان پیک مصرف سوخت را داریم، مبنای طراحی نیروگاه‌های کشور سوخت گاز است.

اسکندری تصریح کرد: در زمستان به دلیل افزایش مصرف گاز محدودیت‌هایی به وجود آمده است که در برخی از مواقع مجبور به استفاده از سوخت‌های جایگزین هستیم اگر مشترکان فقط ۱۰ درصد مصرف بهینه خود را کاهش دهند، ما خاموشی نخواهیم داشت.

معاون راهبری تولید برق حرارتی اضافه کرد: از ۱۲۳ نیروگاه در کشور ۱۶ نیروگاه می‌توانند از سوخت مازوت استفاده کنند که از این ۱۶ تا ۴ نیروگاه مخزن سوخت مازوت آن ها پلمب است.

۱۶ نیروگاه مجاز به استفاده از سوخت مازوت هستند

معاون راهبری تولید برق حرارتی گفت: در حال حاضر از ۱۲۳ نیروگاه در کشور فقط ۱۶ نیروگاه مجاز به استفاده از سوخت مازوت هستند.

معاون راهبری برق حرارتی اضافه کرد: نیروگاه‌ها در پیک تابستان با حداکثر ظرفیت برای تامین برق پایدار به خدمت گرفته می‌شوند که این موضوع نیاز به تعمیرات را در آن‌ها افزایش می‌دهد.

او ادامه داد: براین اساس هرساله از نیمه دوم شهریور برنامه‌ریزی برای انجام تعمیرات انجام می‌گیرد که تا نیمه اول خردادماه سال بعد تعمیرات انجام شود.

معاون راهبری برق حرارتی گفت: امسال به دلیل افزایش بارشبکه که تا آخر شهریور نیز ادامه یافت برنامه تعمیرات از اول مهرماه شروع شد و پیش‌بینی شده به طور متوسط روزانه ۱۰ هزارمگاوات نیروگاه برای تعمیرات از مدار خارج شوند.

اسکندری افزود: برنامه این است که تا پیک تابستان سال ۱۴۰۱، در مجموع ۱۰۴ هزار مگاوات برنامه تعمیراتی در ۷۱۱ نیروگاه بخاری و گازی صورت گیرد که پیش بینی می‌شود تا نیمه اول خردادماه سال آینده به اتمام برسد.

او ادامه داد: تعمیرات مختلفی در نیروگاه‌های گازی، بخاری و سیکل ترکیبی انجام می‌شود که بسته به نوع تعمیرمورد نیاز تا حداکثر ۹۰ روز زمان خواهد برد.

معاون راهبری تولید برق حرارتی گفت: برنامه تعمیرات ممکن است شامل یک بازدید چند ساعته یا تعمیرات اساسی باشد که متناسب با وضعیت نیروگاه اعمال خواهد شد.

اسکندری افزود: این تعمیرات متناسب با نیاز برق کشور است و اگر زمانی به دلایلی مانند کمبود سوخت نیاز به تغییر در برنامه تعمیرات باشد اولویت تامین برق خواهد بود.

اسکندری گفت: تعمیرات زمان‌بندی شده نیروگاهی یکی از مهم‌ترین گام‌ها در تامین نیاز‌های برقی کشور است و براین اساس برنامه زمان‌بندی شده تعمیرات نیروگاهی طبق روال هرساله از ابتدای مهر آغاز شده تا نیروگاه‌ها به موقع برای تامین اوج بار تابستان آماده باشند.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: شدت انرژی در کشور در حوزه گاز به خصوص بخش خانگی به شدت بالا است که توصیه می‌شود هموطنان ۱۰ درصد مصرف گاز خود را کاهش دهند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار