نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع نان شکم پر خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه نان رولت سیب‌زمینی و ژامبون را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد مورد نیاز
سیب‌زمینی ...... یک عدد

نمک و فلفل...... به میزان لازم

کره...... یک قاشق سوپخوری

پنیر خامه‌ای ..... یک بسته ۲۵۰ گرمی

خیارشور...... یک عدد، ریز خرد شده

جعفری، شوید...... ۲ قاشق سوپخوری، ریز خرد شده

ژامبون گوشت.....۱۰۰ گرم، ریز شده

نان باگت نرم...... یک عدد

روش‌تهیه

سیب‌زمینی‌را بعد از شستن با پوست و به میزان لازم نمک پخته، آن را داغ پوست گرفته و بکوبید تا کاملاً له شود و کره را اضافه کنید. بعد از کمی سرد شدن پنیر خامه‌ای، نمک و فلفل را هم اضافه کنید.

وقتی کاملاً خنک شد خیارشور، شوید، جعفری و ژامبون‌های بسیار ریز خرد شده را هم اضافه کنید و مایه را کاملاً هم بزنید تا یکدست و نرم شود. نان باگت را شکاف داده و باز کنید، اما مراقب باشید که نان شکاف نخورد. بعد از مایه آماده شده بر روی نان بمالید و نان را رول کنید. رولت را در فویل یا نایلکس پیچیده و برای مدتی در یخچال یا فریزر (که البته نباید نان یخ بزند) قرار دهید تا سرد شود. بعد نان را از یخچال خارج کرده و در اندازه‌های دلخواه برش زده و در ظرف بچینید. می‌توانید روی رولت‌ها کمی شوید و جعفری بپاشید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار