۵ ماده غذایی که نگهداری آن‌ها در یخچال اشتباه است

نگهداری برخی مواد غذایی مانند نان و گوجه در یخچال نه تنها آن‌ها را تازه نگه نمی‌دارد بلکه باعث فاسد شدن آن‌ها نیز می‌شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، یخچال هایی که امروزه تقریبا در تمامی خانه ها قرار دارند و برای نگهداری مواد غذایی استفاده می شوند الهام گرفته از یخچال های طبیعی هستند که میلیون ها سال پیش در مناطق سرد سیر وجود داشته است.

در این که یخچال و فریزرها در نگهداری مواد غذایی مکان های مناسبی هستند و از فاسد شدن آنها جلوگیری می کنند هیچ شکی نیست اما نگه داری برخی مواد غذایی در یخچال نه تنها مناسب نیست بلکه باعث فاسد شدن آنها و ایجاد باکتری می شود.

در ادامه این گزارش به پنج مواد غذایی اشاره شده است که نگهداری آنها در یخچال باعث فساد می شود و مصرف آن مضر خواهد بود.

نان

نگهداری نان در یخچال، آن را بیات و خشک می کند. نگهداری نان در مکان خشک و خنک مانند کابینت یا سطل نان باعث طراوت بیشتر می شود و برای مدت طولانی تری قابل استفاده می شود.

موز

برخلاف عقیده بسیاری از افراد، نگهداری موز در یخچال یک اقدام کاملا اشتباه است؛ چرا که سلول های این میوه تحمل سرما را ندارند و در زمان بسیار کوتاهی فاسد می شوند. پس موز را تازه میل کنید و از قرار دادن آن در یخچال اجتناب کنید.

گوجه فرنگی

گوجه فرنگی اغلب در یخچال نگه داری می شود اما این که در سرما نگهداری می شود به غشای داخل میوه آسیب می رساند و طعم و بافت آن را تغییر می دهد.

سیب زمینی

سیب زمینی بدترین مواد غذایی ممکن برای نگهداری در یخچال است. نشاسته موجود در سیب زمینی در یخچال و در سرما تبدیل به قند می شود و در حین پخت، این قندها با آمینو اسیدها ترکیب می شوند و مواد شیمیایی مضر برای سلامتی انسان تولید می کنند.

قهوه

در صورتی که دوست دار قهوه و عطر آن هستید، به هیچ عنوان آن را در یخچال نگه داری نکنید؛ چرا که سلول های موجود در قهوه، عطر سایر مواد غذایی در یخچال را به خود جذب می کند و عطر خود را از دست می دهد.


بیشتر بخوانید:


انتهای پیام/

برچسب ها: غذای فاسد ، سیب زمینی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۹ ۲۳ مهر ۱۴۰۰
آخه چرا برعکس میگین مطالب رو همه مردم میدونن که نان و گوجه و سیب زمینی داخل یخچال بهتر میمونن
Iran (Islamic Republic of)
سراب
۰۸:۵۷ ۲۳ مهر ۱۴۰۰
سلام نان تو یخچال بهتر میمونه و کپک نمیزنه بهتره تو یخچال بمونه...گوجه داخل یخچال سالمتره...و سیب زمینی بیرون از یخچال خواص از دست میده یعنی حالت پلاسیده میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۶:۱۶ ۲۳ مهر ۱۴۰۰
دز مورد نان مخالفم