ساوارین میت بال و پنیر + طرز تهیه

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه ساوارین میت بال و پنیر را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم

سیر له کرده ۱ حبه

پیاز رنده کرده ۱ عدد

نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم

کره و روغن به میزان لازم

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری

آب جوش یک‌سوم پیمانه

آرد سفید ۱ پیمانه

نشاسته ذرت ۱ قاشق سوپخوری

بیکینگ‌پودر ۱ قاشق چایخوری

ریحان خشک یک‌دوم قاشق چایخوری

شیر ۱ پیمانه

پنیر موزارلا یه میزان لازم

طرز تهیه:

گوشت، سیر، پیاز، نمک، فلفل و آویشن را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کنید.

آن‌گاه از گوشت ۸ عدد کوفته‌ریزه تهیه کرده و در مخلوط کره و روغن تفت دهید.

سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و مخلوط نمائید.

حالا آب را اضافه کنید و اجازه دهید کوفته‌ها بپزد و سس غلیظ شود.

آن را کنار بگذارید.

اینک آرد، نشاسته، نمک، فلفل، بیکینگ‌پودر و ریحان را در کاسه مناسبی بریزید، شیر را کم کم بیفزائید تا مواد صاف و یکدستی حاصل شود حالا قالب ساوارین مربع شکلی به ابعاد ۵ سانتیمتر را چرب کنید و از مواد تا نیمه قالب بریزید.

سپس روی هر کدام یک عدد کوفته ریزه به همراه قدری سس و پنیر بریزید.

اینک در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰-۲۵ دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود.

سپس با زیتون، گوجه و سس خردل آن را بیارائید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار