خسارت ۴۴۷ میلیارد تومانی حوادث غیرمترقبه به محصولات کشاورزی مراغه

جانشین ستاد مدیریت بحران و معاون عمرانی فرماندار مراغه گفت: امسال براثر بارش تگرگ و سیل حدود ۴۴۷ میلیارد تومان خسارت به محصولات کشاورزی این شهرستان وارد شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز، مقتومی جانشین ستاد مدیریت بحران و معاون عمرانی فرماندار مراغه در جلسه ستاد مدیریت و پیشگیری از بحران مراغه گفت: بر اثر وقوع حوادث غیرمترقبه طی امسال پنج کیلومتر راه فرعی و روستایی و نیز هشت ابنیه و نیز ۱۱۰ متر دیوار حائل روستایی یا شهری در مراغه آسیب دیده که خسارت آن‌ها حدود ۳۴۰ میلیون تومان بوده است.

او ادامه داد: همچنین براثر اولین بارش تگرگ به یک هزار و ۲۱ هکتار از اراضی دیم این شهرستان خسارت وارد شد.

او اضافه کرد: بارش تگرگ به بیش از ۸۸۷ هکتار از اراضی باغی این شهرستان با تولید حدود ۹ هزار و ۹۸۱ تن خسارت وارد کرد.

او ادامه داد: با توجه به در پیش بودن فصول بارندگی نزولات جوی و سرما، تمهیدات لازم برای تردد در مسیر‌های فرعی و روستایی توسط دستگاه‌های اجرایی انجام شود.

او اضافه کرد:  شناسایی مسیر‌های پرخطر و اقدام موثر برای لایروبی رودخانه‌ها در مناطق شهری و روستایی از جمله مهمترین اولویت‌های دستگاه‌های خدمات رسان چون راهداری، بخشداری و دهیاری ها، بنیاد مسکن و شهرداری در شهرستان مراغه است.

او با اشاره به وقوع یک حادثه آتش سوزی در بهار امسال در یک واحد سردخانه میوه در شهرستان گفت: آمادگی و اقدام به موقع ستاد بحران و حمایت دستگاه‌های اجرایی، زمینه ساز مرتفع شدن مشکل این واحد و جبران بخش مهمی از خسارت‌های وارده به آن شد.

او افزود: کنترل دیوار‌های ساحلی، پل‌ها و مسیل رودخانه‌ها در آستانه فصل بارندگی نیز از جمله مهمترین اولویت‌های دستگاه‌های خدمات رسان و اجرایی این شهرستان است.

او با تاکید بر لزوم پیشگیری و برخورد با ساخت و ساز‌های غیرمجاز گفت: ادارات و نهاد‌ها براساس قانون مکلف به انجام روند اداری فارغ از هرگونه بروکراسی‌های زائد و اضافی هستند.

او ادامه داد: راهنمایی‌های غلط می‌تواند به جای رفع هرگونه مشکلی، زمینه ساز بروز معضلات بزرگتر اقتصادی برای اقشار متوسط و ضعیف جامعه شود و از این رو باید دستگاه‌های اجرایی در روند ساخت و سازها، از سازوکار‌های مناسبی در ارائه مجوز‌ها استفاده کنند.

او اضافه کرد: صدور سند مالکیت توسط نهاد‌ها و دستگاه‌های متولی امر برای املاک و اراضی کشاورزی موجب پیشگیری از تصرف و ساخت و ساز‌های غیرمجاز در این گونه زمین‌ها بوده و باید مورد اهتمام قرار گیرد.

او گفت: جهاد کشاورزی و ثبت اسناد نیز روند سنددار کردن اراضی کشاورزی و ملی را تسریع کنند تا بتوان از بروز هرگونه ساخت و ساز غیرقانونی و غیرمجاز جلوگیری و پیشگیری کرد.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.