کرمی‌نژاد:

قدرت‌های شیطانی محکوم به زوال‌اند

مدرس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر گفت: امام خمینی (ره) معتقد بود قدرت‌های شیطانی هر چقدر هیمنه ظاهری داشته باشند، اما محکوم به زوال‌اند.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دکتر نامدار کرمی‌نژاد مدرس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر در نشست بررسی ابعاد شخصیتی امام خمینی (ره) و حقیقت نهضت اسلامی ایران با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی بزرگ و در ظاهر متضاد امام خمینی (ره) بیان کرد: انسان‌های بزرگ دارای شخصیت‌های بزرگ و گاهی متضاد هستند برای مثال حضرت امیرالمومنین (ع) شخصیتی که در میدان جنگ از هیچ قهرمان و سپاهی باکی نداشت، در برابر مظلوم متواضع و فروتن بود.

 او افزود: شاید این عجیب باشد که امام خمینی (ره)، شخصیتی که مقتدرانه در برابر ظالمان فریاد می‌زد دارای طبع و قریحه شاعری باشد.

این استاد دانشگاه عنوان کرد: نهضت امام را نباید مختص به ایران و یک مذهب دانست چرا که امام نگاه طبقه‌ای و صنفی نداشت بلکه دغدغه ایشان مستضعفین تمام جهان بود.

کرمی‌نژاد  افزود: امام خمینی (ره) باور و اعتقاد راسخ به زوال و سستی قدرت‌های باطل و شیطانی داشت و معتقد بود قدرت‌های شیطانی هر چقدر هیمنه ظاهری داشته باشند، اما محکوم به زوال‌اند.

او تاکید کرد: امام خمینی (ره) در عین ارشاد و هدایت مردم هیچ‌گاه بنا نداشت به عنوان وکیل مردم و نائب آن‌ها تصمیم‌گیری کند از همین رو از بدو ورود از نظام جمهوری اسلامی گرفته تا قانون اساسی و انتخابات را به رای گذاشت.

مدرس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر بیان کرد: ساده زیستی در زندگی شخصی و امور اجتماعی از صفات بارز شخصیتی امام خمینی (ره) بود، محل ملاقات امام با مقامات در حسینیه جماران گواه خوبی بر این ادعاست.

کرمی‌نژاد گفت: فهم عمیق از قرآن و دین، اسلام ناب محمدی را از اسلام آمریکایی، لیبرالی و سکولار تمیز می‌دهد و به مردم معرفی می‌کند.  

به گفته او، امام خمینی (ره) در عین حال که عالم و فقیه بود زنان را که نیمی از جامعه بودند فعال کرد، از حق رای در انتخابات گرفته تا دیگر امور؛ تا جایی که می‌بینیم وقتی می‌خواهد نامه‌ای را به یکی از سران بفرستد در بین نمایندگان خود یک نماینده زن انتخاب می‌کند.

وی تاکید کرد: خودسازی، تزکیه نفس، اسلام‌شناسی، تکلیف گرایی، عمل به دستورات خداوند، ظلم ستیزی، شجاعت، ایمان قوی به نصرت الهی و توکل و ایمان به شایستگی و همراهی مردم ایران از دیگر صفات شخصیتی غیر قابل انکار امام خمینی (ره) است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر نیز در این نشست با بیان اینکه در بررسی سیره و زندگی انبیاء الهی به چهار دسته ماموریت برمی‌خوریم، عنوان کرد: دعوت به نبوت، مبارزه با طاغوت، مبارزه با فساد و تحقق قسط و عدل در جامعه ماموریت‌هایی است که خداوند انبیاء الهی را بر آن‌ها مامور کرده است.


بیشتر بخوانید


حجت‌الاسلام محمدرضا طاهری افزود: این چهار ماموریت را می‌توان در اندیشه و سیره امام خمینی (ره) به خوبی مشاهده کرد.

او با تاکید بر حاکمیت توحید در اندیشه امام خمینی (ره) گفت: مرور کتاب‌های امام به روشنی گواهی می‌دهد که رکن حاکم بر تمام اجزای تفکر ایشان، اندیشه توحیدی است.  

مدیرکل تبلیغات اسلامی بوشهر بیان کرد: در کتاب صحیفه امام صفحه ۱۶۱ درست جایی که امام خمینی (ره) از نبوت حرف می‌زند باز هم موضوع را به توحید برمی‌گرداند و به بیان اهمیت توحید در بخش‌های مختلف زندگی می‌پردازد.

حجت‌الاسلام طاهری به جریان مبارزه با طاغوت اشاره کرد و بیان کرد: امام خمینی (ره) حتی در جا‌هایی که مباحث عرفانی و توحیدی را بیان می‌کند از مبارزه با طاغوت‌ها غافل نیست.

او با اشاره به سخنان امام خمینی در بهمن ماه سال ۱۳۵۹ افزود: امام سیره قابل قبول و مشی قابل اعتماد در دنیا را مشی انبیاء اعلام می‌کند و معتقد است اگر بخواهیم در مسیر اولیای خدا حرکت کنیم راهی به جز ایستادگی در برابر طاغوت‌ها نداریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان بوشهر عنوان کرد: یکی از مهمترین علت‌هایی که امام خمینی (ره) مبارزه با شاه و جریان پهلوی زدایی را آغاز می‌کند برای مبارزه با فساد در دوره طاغوت است.

حجت‌الاسلام طاهری با اشاره به آخرین ماموریت پیامبران بیان کرد: در کتاب ولایت فقیه شامل مجموعه سخنرانی‌های امام خمینی (ره) در نجف، موضوع تحقق قسط و عدل در جامعه بسیار دقیق بیان شده، البته تاکید امام بر تحقق  این هدف تا وصیت نامه ادامه داشته است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.