طرز تهیه رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو، یک فینگرفود خلاقانه

در این مطلب دستورالعمل تهیه یک فینگرفود بسیار خوشمزه و فانتزی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو یک فینگرفود خوشمزه و ساده است. می‌توانید این مزه را به همراه پنیر چدار رنده شده تهیه کنید و آن را به عنوان یک شام مقوی و سبک سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. پنیر چدار دارای بافت کرم رنگ است که در اثر حرارت دهی ذوب می‌شود و اندکی کش می‌آید. مدت زمان رسیدن پنیر چدار ۶۰ روز است. به دلیل طی کردن این دوره، این پنیر سرشار از کلسیم، پروتئین با هضم آسان، فسفر و انواع ویتامین‌ها است که ارزش غذایی آن معادل ۱۴-۱۲ کیلوگرم شیر تازه گاو است.

رولت پنیر و سالامی سارنو سولیکو یک فینگرفود بسیار خوشمزه و فانتزی است و مخصوصا بین قشر نوجوان و جوان طرفدار‌های زیادی دارد. اگر کودکانی دارید که به سختی غذا می‌خورند می‌توانید با کمک اینجور غذا‌ها که ظاهر اشتها برانگیز و طعم خوبی دارند آن‌ها را به سمت غذا خوردن سوق دهید.

مواد لازم

سالامی سارنو سولیکو یک بسته
نان ترتیلای مکزیکی چهار عدد
پنیر خامه‌ای  ۱۲۰ گرم
سس خردل یک قاشق غذا خوری
سس مایونز  یک قاشق غذا خوری
پنیر چدار (رنده شده)  یک و نیم پیمانه
اسفناج تازه به مقدار لازم
کره پاستوریزه  ۲۰ گرم

طرز تهیه:

برای تهیه یک فینگرفود ساده و خوشمزه مثل رولت پنیر و سالامی ابتدا سس خردل و مایونز را با هم مخلوط کنید. روی هر یک از نان‌های ترتیلا یک لایه پنیر خامه‌ای ویلی و یک لایه از مخلوط سس‌ها بمالید و روی سطح آن‌ها را با ورقه‌های سالامی سارنو سولیکو بپوشانید. سپس پنیر چدار رنده شده را سطح آن‌ها پخش کنید و در لایه آخر چند برگ اسفناج تازه قرار دهید.

نان‌های ترتیلا را رول کرده و در سلفون بپیچید و به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا شکل خود را حفظ کنند. قبل از سرو کردن هر رول را به قطعات ۲ الی ۳ سانتی‌متری برش بزنید و برای پنج دقیقه در کره دویچه مارکن روی حرارت تفت دهید. رولت پنیر و سالامی شما آماده است، نوش جان!

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار