طرز تهیه مرغ ترد و تند یان سوجی

در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع غذای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  مرغ یان سوجی که اصالتا یک غذای تایوانی است  دربسیاری از کشور‌های شرق آسیایی مخصوصا چین به عنوان یکی از روش‌های محبوب سرو مرغ بکار میرود. این روش سوخاری کردن مرغ باعث میشود مرغ ترد بماند وکمی تندی داشته باشد.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از لبی کباب مازندرانی و پیتزای پرطرفدار آلفردو تا دسر خوشمزه ماقوت + تصاویر


مواد لازم

۳۲۰ گرم مرغ خرد کرده بدون استخوان
⅔ لیوان پودر نشاسته سیب زمینی (نشاسته ذرت)
۱ دسته ریحان
روغن
۲ قاشق غذاخوری سویا سس
۱ قاشق غذاخوری آبجو (می تونید از انواع بدون الکلش استفاده کنید.)
۳ حبه سیر
۱ عدد تخم مرغ
۱ قاشق غذاخوری پودر فلفل سیاه (برای ادویه مخصوص)
۲ قاشق چای‌خوری نمک (برای ادویه مخصوص)
⅓ قاشق چای‌خوری پودر کاری (برای ادویه مخصوص)

دستور تهیه

سویا سس رو به همراه آبجو، سیر خرد شده، تخم مرغ، پودر فلفل، شکر و نمک توی ظرف بریزید و مخلوط کنید تا به صورت سس دربیاد. مرغ‌ها رو داخل سس بریزید و خوب مخلوط کنید تا مرغ‌ها مزه دار بشن. مرغ‌ها رو به مدت ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت توی یخچال بذارید تا مزه دار بشن.

بعد از خارج کردن مرغ‌ها از یخچال نصف پودر نشاسته رو بهشون اضافه و مخلوط کنید. نصف دیگه پودر نشاسته رو توی ظرف بریزید و مرغ‌ها رو قبل از سرخ شدن توش بغلتونید و توی روغن داغ و زیاد به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ کنید تا به رنگ طلایی دربیان.

ریحان‌ها رو توی روغن بریزید و برای ۲ دقیقه دیگه مرغ‌ها رو سرخ کنید. مرغ‌ها رو از روغن خارج کنید، مواد ادویه مخصوص رو باهم مخلوط کنید و روی مرغ‌ها بپاشید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.