طرز تهیه کوکی شیشه‌ای

در گزارش زیر طرز تهیه کوکی شیشه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این کوکی‌ها یکی از زیباترین شیرینی‌هایی هست که تا حالا دیدم! خیلی مرسومه…برای همین دستورش رو گذاشتم تا همه از این شیرینی خوشگل و خوش رنگ لذت ببریم! یه مدل بیسکوییت فانتزی که علاوه بر خوشمزه بودن، زیبا هم هست و میتونین توی مهمونی‌ها و مناسبت‌ها مطابق سلیقه تون ازش استفاده کنید.

مواد لازم:

 به مقدار لازم آبنبات رنگی (خرد شده)
 ۱۵۰ گرم کره
 ۱ پیمانه شکر
 ۱ عدد تخم مرغ
 ۱/۴ قاشق چای خوری وانیل
 ۲/۵ پیمانه آرد


بیشتر بخوانید


دستور تهیه:

اول از همه به یه بیسکوییت نیاز داریم. شکر و کره رو با همزن خوب مخلوط میکنیم تا روشن‌تر شه و کمی پف کنه.
تخم مرغ و وانیل رو اضافه و مخلوط میکنیم.
آرد الک شده رو اضافه میکنیم و با سرعت پایین همزن مخلوط میکنیم تا جایی که خمیر یکدست بشه.
خمیر رو بین دو لایه نایلون با وردنه پهن میکنیم و حداقل نیم ساعت داخل یخچال میزاریم.
تا اینجا خمیر بیسکوییت حاضره. حالا فر رو با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و میذاریم گرم شه، آب نبات‌های رنگی رو خرد میکنیم (یا داخل یه نایلون به کمک گوشت کوب یا پشت قاشق، یا داخل مخلوط کن)
برای برش زدن خمیر حداقل به دو سایز کاتر هم شکل نیاز داریم،
خمیر بریده شده رو روی کاغذ روغنی که روی سینی فر باز کردیم میذاریم و قسمت خالی وسطش رو با آب نبات رنگی خرد شده پر میکنیم.
دقت کنید خیلی زیاد نباید آبنبات بریزید. چون آبنبات آب میشه و ممکنه از سطح شیرینی بیاد بالا و شکلش رو خراب کنه.
بعد از آماده شدن تمام شیرینی‌ها سینی رو داخل فر میذاریم و حدود ۷-۸ دقیقه میپزیم تا آب نبات‌ها هم ذوب بشن و کل حفره رو پر کنن.
بعدش اجازه میدیم تا حسابی خنک بشه. حداقل نیم ساعت. درغیر این صورت خمیر از آبنبات جدا میشه.
اینم از کوکی‌های شیشه ای. امیدوارم که لذت برده باشید.

نوش جان

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار