طرز تهیه بورک تن ماهی؛ خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه بورک تن ماهی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بورک یه غذای ساده از خونواده پیراشکی هست که هم خیلی خوشمزه و هم خوش آب و رنگه. ما امروز این خوشمزه جان رو بهتون آموزش میدیم تا لذت ببرین.

مواد لازم

 به تعداد لازم خمیر یوفکا
 ۱ قوطی تن ماهی
 ۱ عدد پیاز
 ۱ عدد گوجه فرنگی
 ۲ قاشق غذا خوری پنیر پیتزا
 ۲ قاشق غذا خوری جعفری (خرد شده)
 ۶ عدد قارچ
 ۵۰ گرم کره
 ۲ حبه سیر
 به مقدار لازم نمک و فلفل و روغن


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از پانزروتی ایتالیایی و استراتای مرغ و پنیر تا شیرینی متفاوت و خوشمزه محنشا + تصاویر


دستور تهیه

پیاز رو با مقدار کمی روغن تفت میدیم تا طلایی بشه. سیر، قارچ، گوجه فرنگی خرد شده، نمک و فلفل رو اضافه می‌کنیم تا جایی که مواد آب نداشته باشه.

تن ماهی (بدون روغن) و جعفری خرد شده رو به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط می‌کنیم. (در نظر داشته باشید تن ماهی رو قبلا ۲۰ دقیقه در آب بجوشانید).

خمیر یوفکا رو از فریزر خارج و می‌گذاریم تا از حالت انجماد خارج بشه.

یک ورق از یوفکا رو پهن و سطح اون رو با قلم مو به کره ذوب شده آغشته می‌کنیم تا سطح خمیر مرطوب بشه.

کمی از مواد رو داخل خمیر قرار میدیم، دو طرف خمیر رو به داخل تا می‌کنیم تا مواد بیرون نریزه، سپس خمیر ر رول می‌کنیم و رول‌های آماده رو در ظرف کنار هم می‌چینیم و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌گذاریم تا سطح خمیر‌ها طلایی بشه.

بورک خوشمزه ما آمادست. نوش جون!

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.