طرز تهیه اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی؛ متفاوت و خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه اسپاگتی کچاپ را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی؟ شاید اول فکر کنید مگه اسپاگتی با کچاپ هم سبک ژاپنی داره؟ از اونجایی که اسپاگتی یکی از غذا‌های محبوب بین المللی محسوب میشه هر کشوری بسته به ذائقه مردم اون کشور با تغییرات اندکی رسپی مخصوص خودش رو برای این غذا ایجاد کرده. اسپاگتی کچاپ به سبک ژاپنی غذایی نه چندان قدیمی، ولی بسیار لذیذ و مورد علاقه بچه هاست.

مواد لازم

 ۲۰۰ گرم ماکارونی رشته‌ای
 ۱ حبه سیر
 ½ عدد پیاز
 ۶ عدد سوسیس ژاپنی یا هر نوع سوسیس دلخواه
 ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
 ۲ قاشق غذاخوری شیر
 ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده
 ۴ قاشق غذاخوری سس کچاپ
 ¼ قاشق چایخوری شکر
 نمک و فلفل
 ۱ عدد فلفل دلمه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از جانکی سیب زمینی با سالاد قارچ و کسادیای گوشت و پنیر تا بیف کورند + تصاویر


دستور تهیه

توی یک قابلمه آب رو جوش بیارید و ماکارونی رو طبق روش پخت نوشته شده روی پاکتش بپزید.

روغن زیتون رو توی ماهیتابه بریزید و روی حرارت قرار بدید، سیر خرد شده رو بهش اضافه کنید و ۱ دقیقه حرارت بدید. پیاز رو اضافه کنید و برای ۳ دقیقه مواد رو سرخ کنید تا پیاز‌ها به رنگ طلایی روشن دربیان.

سوسیس‌های خرد شده رو به مواد اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگه مواد رو تفت بدید قارچ و فلفل دلمه‌ای رو به مواد اضافه و برای ۴ دقیقه دیگه مواد رو سرخ کنید.

توی ظرف دیگه سس کچاپ، شکر، نمک و فلفل رو خوب هم بزنید و به مواد سرخ شده اضافه کنید. ماکارونی‌های پخته شده رو آبکش کنید و به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب هم بزنید.

در مرحله آخر شیر و پنیر پارمزان رو به مواد اضافه و بلافاصله غذا رو سرو کنید.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار