ممنوعیت انجماد، نگهداری و قطعه بندی مرغ گرم

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: هرگونه انجماد، نگهداری و قطعه بندی مرغ گرم تا اطلاع ثانوی ممنوع است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با بیان اینکه حداکثر قیمت تعیین شده برای هر کیلو گوشت مرغ در استان یزد ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان است، بر تشدید برخورد‌های قانونی با متخلفان تولید و عرضه گوشت مرغ در سطوح مختلف عمده و خرده فروشی در استان تاکید کرد.

سیدمسعود عظیمی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار در نشست ساماندهی تولید و عرضه گوشت مرغ استان با اشاره به حداکثر قیمت تعیین شده ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان برای هر کیلو گوشت مرغ در استان یزد، تاکید کرد: با هرگونه تخلف در این خصوص به شدت برخورد قانونی لازم را در سطوح مختلف عمده تا خرده فروشی خواهیم داشت.

عظیمی ادامه داد: براساس مصوبات کمیته کشوری قرارگاه ساماندهی مرغ، حداکثر قیمت مرغ گرم برای مصرف کنندگان هر کیلو ۲۴ هزار و ۹۰۰ تومان تعیین شده است.

او افزود: لازم است سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با همکاری تعزیزات حکومتی، اتاق اصناف، سازمان جهاد کشاورزی و سایر نهاد‌های مسئول بر رعایت دقیق این مصوبه نظارت و با هرگونه تخلف در این خصوص برخورد قانونی شدید انجام شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: ناظران جهاد کشاورزی و سازمان صنعت، معدن و تجارت در کشتارگاه‌ها حضور فعال دارند و اقدام به تنظیم و تحویل مرغ زنده و گوشت مرغ طبق فرم‌های مربوطه خواهند کرد.

عظیمی در پایان سخنان خود تاکید کرد: هرگونه انجماد، نگهداری و قطعه بندی مرغ گرم در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی، خرده فروشی‌ها و عمده فروشی‌ها تا اطلاع ثانوی ممنوع است و با متخلفان در این رابطه نیز به شدت برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار