به همت مردم صورت گرفت؛

جمع آوری زباله‌های اطراف رودخانه فصلی بهارک

شهردار رمشک‌ گفت: امروز تعدادی از دوستداران محیط زیست در قالب چند تیم، زباله‌های اطراف رودخانه بهارک رمشک را جمع آوری کردند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، پردل رئیسی، شهردار رمشک‌ گفت: دوستداران طبیعت چند روز گذشته، طرح پویش جمع آوری زباله‌ها در اطراف رودخانه فصلی بهارک را مطرح کردند که این طرح با استقبال خوب مردم با فرهنگ و طبیعت دوست رمشک همراه شد و در این طرح مشارکت کردند.

 او با اشاره به اینکه رودخانه بهارک یکی از رودخانه فصلی و از بزرگ ترین رودخانه‌های شهر رمشک‌ است که سرشاخه آن از کوه معروف سمکنی و رشته کوه‌های بالا دست شروع و به تالاب جازموریان و جلگه منتهی می‌شود، افزود: این رودخانه فصلی اکثر مواقعی که در فصل زمستان باران باشد، پر آب  می شود و معمولا طغیان می کند؛ اما امسال  بارندگی نداشتیم؛ ولی آب رودخانه کم نشده است. 

رئیسی بیان کرد: گردشگران زیادی در طول سال از رمشک و اطراف برای گردش به کنار این رودخانه می آیند و برخی با رها کردن زباله رودخانه را کثیف می کنند. 

او ادامه داد:  بعضی از فرهنگیان رمشک تصمیم گرفتند، اطراف رودخانه را از زباله پاکسازی کنند و  فراخوان دادند. 

 شهردار رمشک‌ با اشاره به  اینکه هدف از این اقدام فرهنگ سازی بود،  بیان کرد: با وجودی که  چنین کاری هنوز در منطقه سابقه نداشت با این حال حدود ۲۰ نفر در این طرح مشارکت کردند.

او تصریح کرد: در این طرح علاوه بر مردم طبیعت دوست رمشک، فرهنگیان و دانشجویان که میزبان این طرح بودند، نیز حضور داشتند.

‏رئیسی گفت: این رودخانه از روستای چاهان شروع و در مسیرش از روستا‌های دِهدران اشکوتوئیه سورگاه ده بالا و ده کولگ عبور می کند و به رمشک می رسد و بعد از رمشک از روستا‌های پیزگی و گارو عبور می کند و به طرف دلگان سرازیر می شود. 

او افزود: شهر رمشک از جمله مناطق گردشگری قلعه گنج کرمان، از قدمت بسیاری برخوردار است به طوری که کاوش‌های باستان شناسی اخیر نیز گویای قدمت این منطقه است.

شهردار رمشک با اشاره به اینکه این منطقه را اگر از ابتدا تا انتها از رودخانه ده بالا و رمشک گرفته تا قنات‌های دائمی ۱۰۰ بار بگردید باز هم کم است، بیان کرد: از جمله دیگر دیدنی‌های  رمشک باغات خرما و مزارع باقلا هستند که در این فصل بهار می‌توان مزارع باقلا را مشاهده کرد.

او افزود: داشتن محیط زیست سالم مساله‌ای حیاتی است؛ بنابراین مردم و گردشگران با رعایت اخلاق طبیعت گردی و آموزه‌های دینی در حفظ طبیعت کوشا باشند.

رمشک یکی از کهن‌ترین شهر‌های بخش چاه دادخدای قلعه گنج است که فاصله آن تا مرکز استان، حدود ۵۵۰کیومتر و تا مرکز شهرستان یعنی قلعه گنج حدود ۱۸۰ کیلومتر است. 

انتهای پیام / م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار