با اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های زیست محیطی کشور صورت گرفت؛

بازگشت ۸۵درصد آب باطله به تصفیه خانه

مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد گفت: با اجرای یکی از بزرگترین پروژه‌های زیست محیطی کشور، ۸۵درصد آب باطله به تصفیه خانه باز می گردد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمد مدنی فر مدیر عامل شرکت توسعه فراگیر سناباد با اشاره به بازگشت ۸۵درصد آب باطله به تصفیه خانه، گفت: تاکنون پروژه فیلتراسیون این مجموعه ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امیدواریم بتوانیم در اسفند ماه امسال این پروژه را که یکی از بزرگترین پروژه‌های زیست محیطی کشور است به بهره برداری برسانیم، پروژه‌ای که می‌تواند روزانه حدود ۸۵ درصد آب باطله را به سیستم برگرداند.

او افزود: برای تولید کنسانتره و گندله در این شرکت سالانه ۳ میلیون مترمکعب آب نیاز است.

مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد ادامه داد: با توجه به محدودیت منابع آبی منطقه، شرکت در جهت رفع این مشکل اقدام به واحد جنبی بازیابی یا فیلتراسیون کرد و با توجه به اینکه میزان باطله کارخانه ۴۳۰ تن بر ساعت می‌باشد که این میزان موجب هدررفت آب می‌شود مجموعه مصمم برای اجرای پروژه فیلتراسیون شد.

مدنی فر بیان کرد: ابتدا اجرای این پروژه را با شرکت‌های اروپایی (ایتالیا) مطرح کردیم که کار را بصورت‌ای پی سی (Epc) انجام دهند و آن‌ها مبلغ اجرای پروژه در بخش ارزی را ۱۱/۵ میلیون یورو اعلام کردند، اما با توجه به اعمال تحریم‌های ظالمانه و شرایط پیش آمده شرکت ایتالیایی از اجرای پروژه انصراف داد.
 
او تصریح کرد: بعد از انصراف شرکت اروپایی برای اجرای این پروژه طرحی را به هیئت مدیره پیشنهاد دادیم که پروژه را از حالت‌ای پی سی (Epc) در بیاوریم و وابستگی خودمان را به کشور‌های اروپایی و سایر کشور‌ها به حداقل برسانیم.

مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد تاکید کرد:  مقرر شد که پروژه را در سه بخش مهندسی، خرید و بازرگانی و اجرا مدیریت کنیم که ابتدا با یک تیم از شرکت مهندسین مشاور ایرانی به همراه مهندسین دفتر فنی شرکت یک کارگروه تشکیل دادیم تا کار مهندسی پروژه را جلو ببریم.

مدنی فر اظهار کرد: همزمان تیم بازرگانی شرکت برای خرید تجهیزات و قطعات مختلف کارخانه نیز پای کارآمد و در اقدامی دیگر برای مشخص شدن پیمانکار داخلی برای نصب و اجرای پروژه مناقصه برگزار شد که الحمدالله طی مناقصه شرکت ایرانی برنده اجرای این پروژه شد و خیلی زود کارش را آغاز کرد.

او افزود: مدت زمان پروژه فیلتراسیون را شرکت اروپایی ۲۴ ماه اعلام کرد و زمان راه اندازی را ۶ ماه که مجموع به ۳۰ ماه زمان می‌برد، اما شرکت ایرانی زمان اجرای پروژه را ۱۶ ماه و مبلغ این پروژه را نیز از ۱۱/۵ میلیون یورو به ۵/۵ میلیون یورو کاهش که ۶ میلیون یورو صرفه جویی هزینه نسبت به شرکت اروپایی داشتیم.

مدیرعامل شرکت توسعه فراگیر سناباد ادامه داد: تاکنون پروژه ۹۷ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم بتوانیم در اسفند ماه سال جاری این پروژه را که یکی از بزرگترین پروژه‌های زیست محیطی کشور است به بهره برداری برسانیم، پروژه‌ای که می‌تواند روزانه حدود ۸۵ درصد آب باطله را به سیستم برگرداند که با این کار هم مسئله زیست محیطی را رعایت می‌کنیم و هم آب را که عنصر حیاتی است به چرخه تولید باز میگردانیم.
 
انتهای پیام//م.ج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.