کشک با خواص درمانی فراوان

کشک فرآورده لبنی که دربردارنده تمامی خواص شیر و حاوی کلسیم، چربی، نمک، پروتئین است.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: کشک یکی از فرآورده‌های فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می‌ماند یا از ماست بدون چربی تهیه می‌شود.

دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: كشک یک فرآورده غذایی عالی و با ارزش است که مردم باید در برنامه غذایی خودمصرف کنند.

احدی گفت: کشک فرآورده لبنی که از جوشاندن دوغ به دست می آید که دربردارنده تمامی خواص شیر و حاوی كلسیم، چربی، نمک، پروتئین است.

او افزود: علاوه بر آن،كلسیم بالا و فسفر موجود در كشک می‌تواند در پیشگیری از پوكی استخوان موثر باشد.

دبیر انجمن تغذیه البرزگفت: كشک برای كودكان كم ‌وزن غذای مناسبی محسوب می‌شود.

احدی افزود: مصرف كشک برای بیماران دارای كلسترول بالا و همچنین فشار خون بالا توصیه نمی‌شود.

انتهای پیام/ ر .ن

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.