طرز تهیه پارفه آلبالو

در مطلب زیر طرز تهیه پارفه آلبالو را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم روش تهیه پارفه آلبالو را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.

مواد لازم:
٢لیوان شیر

١پاکت کرم شانتی

١کاسه آلبالو

١پاکت ژله آلبالو

١بسته بیسکویت یولاف دار (جو دوسر) (یا ساقه طلایی)

شکلات چیپسی میزان دلخواه


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:
ژله آلبالو رو با دو لیوان آب داغ حل کنید.

شیر و کرم شانتی رو با همزن بزنید.

آلبالو رو با میکسرمیکس کنید و ژله و کرم شانتی رو اضافه کنید.

بیسکویت‌ها رو داخلش خرد کنید.

داخل قالبتون سفلون بکشید و مواد رو داخلش بریزید و روش رو با سفلون بپوشونید. چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.

منبع: شکمو‌ها

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۶ ۱۷ دی ۱۳۹۹
چه خوش مزه