معاون دانشگاه علوم پزشکی قم:

بیمارستان موظف به تأمین داروی بیمار کرونایی است

حضوری گفت:طبق مصوبه وزارتخانه،با توجه به گرانی دارو‌ها بیمارستان موظف به تأمین داروی بیمار کرونایی تا زمان بهبودی است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمد حضوری معاون دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به ایجاد فضا‌های روانی به واسطه کشف دارو یا واکسن کرونا گفت: در این ماه‌ها بار‌ها شاهد اخباری درباره واکسن مقابله با کرونا بوده‌ایم که در این‌باره هنوز هیچ داروی مستندی برای کرونا نداریم و تنها راه این بوده که باید این بیماری را جدی بگیریم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد ارائه خدمت به بیماران کرونایی تصریح کرد: طبق مصوبه وزارتخانه بهداشت با توجه به گرانی داروها، تجویز دارو تنها از سوی بیمارستان تأمین می‌شود و بیمارستان موظف به تأمین داروی بیمار کرونایی تا زمان بهبودی است.

حضوری با بیان اینکه در هیچ کجای دنیا داروی اثبات شده‌ای برای درمان کرونا وجود نداشته و یا تایید نشده است، افزود: گاهی با تجویز دارویی، افراد بیمار حس خوبی پیدا می‌کنند، اما این به معنای درمان نیست چرا که کرونا بیماری چند وجهی است و علاوه بر سیستم بدن، بر روح و روان نیز تأثیر می‌گذارد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی قم یادآورشد: اگر شرایط بیمار خوب بوده و مراقبت در منزل امکان‌پذیر باشد، بیمار مرخص می‌شود، اما بیمارستان باید داروی بیمار را به‌طور کامل تحویل دهد، در صورتی که این اتفاق نیفتد از طریق بخش‌های نظارتی غذا و دارو و معاونت می‌توان پیگیری و دارو را تأمین کرد.

حضوری همچنین درباره تأمین دارو عنوان کرد: در قم ۱۶۰ داروخانه فعال است که یک چهارم آن شبانه‌روزی است و وضعیت این داروخانه‌ها نیز از نظر دسترسی به دارو کنترل می‌شود و در مناطقی که دسترسی کمتری دارد اعلام شده تا مرکزی برای رفاه شهروندان در تأمین دارو، ماسک و مواد ضدعفونی کننده ایجاد شود.

او ادامه داد: در اوایل شیوع کرونا تعدادی از داروخانه‌ها به‌صورت شبانه‌روزی فعال شد و برخی با افزایش ساعت در خدمت مراجعه‌کنندگان بودند، سپس بر اساس ابلاغیه ستاد مقابله با کرونا به زمان عادی بازگشت چرا که نسبت به فعالیت داروخانه‌های شبانه‌روزی در قم از استان‌های دیگر وضعیت بهتری داریم.

حضوری تصریح کرد: در حال حاضر بیش از ۳۰ داروخانه انسولین قلمی را در قم توزیع می‌کنند که متقاضیان باید به این ۳۰ داروخانه مراجعه کنند و جهت مراجعه نیز از طریق سایت غذا و دارو اسامی این داروخانه‌ها را جویا شوند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قم در مورد کمبود انسولین قلمی نیز ابراز کرد: کمبود این قلم دارو کشوری است و عمدتاً وارداتی است و به دلیل تحریم با مشکلاتی مواجه هستیم، اخیراً سازمان غذا و دارو دو مجموعه را برای تولید انسولین قلمی فعال کرده است، اما به نظر می‌رسد تولید آن تا پایان پاییز طول بکشد.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار