طرز تهیه آش حبوبات جوانه دار؛ خوشمزه و مقوی

در این مطلب قصد داریم روش تهیه آش حبوبات جوانه دار را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش حبوبات جوانه دار را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

 

مواد لازم:

جوی پوست‌کنده

یک پیمانه

عدس

۳/۴ پیمانه

بلغور جو

۱/۲ پیمانه

ماش

۳/۴ پیمانه

برنج

۱/۲ پیمانه

سبزی آش همراه با سیر

۱/۵ پیمانه

نخود، لوبیا قرمز و لوبیا چیتی

از هرکدام ۱/۲ پیمانه

گوشت گوسفندی با قلم

۲۵۰ گرم

پیاز داغ

۱/۲ پیمانه

زردچوبه، نمک و فلفل

به میزان لازم

روغن، سیرداغ و نعنا داغ

به میزان لازم


بیشتربخوانید

طرز تهیه:

جوی پوست‌کنده، بلغور و برنج را از شب قبل خیسانده و جو را همراه حبوبات جوانه‌دار به غیر از ماش و عدس (نخود، لوبیا قرمز و لوبیاچیتی) با حرارت ملایم می‌پزیم تا جوانه‌ها آسیب نبینند، همزمان ماش، عدس، بلغورجو و برنج را نیز با هم می‌پزیم. در این مرحله حبوبات پخته شده و سبزی‌ها را مخلوط کرده و یک قاشق چایخوری زردچوبه، نمک و فلفل به آش افزوده و مقداری پیازداغ به آش می‌افزاییم آن‌گاه گوشت پخته شده را کوبیده و به آن‌ها اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا بپزد. سپس مقداری سیر و نعناداغ نیز در این مرحله اضافه می‌کنیم.

 

نکته: هنگامی که گوشت و آب آن را به آش اضافه می‌کنیم باید مواظب باشیم که آش ته نگیرد. ضمنا در غذا‌های حاوی جو بهتر است نمک در پایان غذا اضافه شود تا غذا ته نگیرد.

طرز تهیه حبوبات جوانه‌دار:

حبوبات را ۲۴ ساعت خیسانده و در این مدت آب حبوبات را پنج ساعت یک‌بار عوض می‌کنیم تا حبوبات بو نگیرد. بعد از ۲۴ ساعت حبوبات را میان پارچه‌ای نخی تمیز قرار داده و درون آب‌کش می‌گذاریم و روزی سه تا چهار سبد را زیر آب گرفته تا حبوبات خیس بمانند.

بعد از سه تا چهار روز حبوبات جوانه‌دار آماده می‌باشند.

نکته: ماش و عدس بعد از ده ساعت درون پارچه قرار می‌گیرند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۰
در انتظار بررسی: ۰
Australia
رحمان حبیب من همیشه مطالب مربوط به آشپزی تانرا میتوانم وعملی میکنم بسیار دوست دارم غذا هایی افغانی وایرانی را
۰۸:۱۹ ۰۶ آبان ۱۳۹۹
خوش دارم غذا های افغانی وایرانی را من اصلأ افغانی وآسترالیای هستم واکثرأ به رستورانت خیبر افغانی غذای محلی افغانی می‌روم وغذای های اصلی وطن زانوش جان میکنموگاهی هم به رستورانت ایرانی درلندکوف سری میزنم وچلو سبزیوجوجه میخورم کله پلووپاچه را دوست. دارم خودم درخانه تیار میکنم
آخرین اخبار